Άφωνο το πανελλήνιο με την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Fuel Pass!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε πια από το στόμα του πρωθυπουργού;;;

Για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε περίτρανα ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

Ο πρωθυπουργός μιλώντας για το Fuel Pass 2, χαρακτήρισε «εντυπωσιακή» την ανταπόκριση του κόσμου στις αιτήσεις προκειμένου να λάβει το πενιχρό επίδομα καυσίμων που μοιράζει η κυβέρνηση (αρνούμενη να μειώσει τους φόρους) και σημείωσε χαμογελώντας φαρδιά πλατιά ότι πάνω από 100 άνθρωποι έκαναν αίτηση κάθε δευτερόλεπτο.

«Η ανταπόκριση των πολιτών είναι εντυπωσιακή.

Υπήρξαν ώρες της ημέρας το τελευταίο διήμερο που είχαμε παραπάνω από 100 αιτήσεις το δευτερόλεπτο και αυτό πιστοποιεί ότι υπάρχει ανάγκη στήριξης των πολιτών σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κόστος ζωής, εν προκειμένω με το κόστος των καυσίμων από την άλλη» είπε χθες λίγο πριν ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο Αργοστόλι.

Η εικόνα ενός πρωθυπουργού να χαμογελάει και να πανηγυρίζει που οι πολίτες της χώρας που κυβερνά τρέχουν να κάνουν αίτηση για τα ψίχουλα που μοιράζει, καταλήγοντας μάλιστα και στο συμπέρασμα ότι χρειάζονται ενίσχυση, είναι τουλάχιστον τραγική και σουρεαλιστική ταυτόχρονα!!!

Αντί να αναρωτιέται τι και ποιά ΛΑΘΟΣ  πολιτική έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό να τρέχει να πάρει το Fuel Pass επιχαιρει κιόλας!!!

Όταν μια τόσο απλή αποκωδικοποίηση γεγονότων γίνεται αντιληπτή με τόσο ΛΑΘΟΣ τρόπο αν δεν είναι επικίνδυνη τι άλλο μπορεί να είναι;;;

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.