Πλήρης ΑΠΑΞΙΩΣΗ: Σε ΑΔΕΙΑ έδρανα η ομιλία του Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο!!!(βίντεο)

Το πιο σημαντικό στοιχείο που παραπέμπει στο φιάσκο είναι τα άδεια έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου!!! (ποτέ δεν πρέπει να ήταν τόσο άδεια σε ομιλία πρωθυπουργού).

Σε ΦΙΑΣΚΟ εξελίχθηκε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μπορεί να επιτέθηκε στην Τουρκία και να είπε δεν δεχόμαστε αμφισβήτησε εθνικής κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας, αλλά τα πιο σημαντικά στοιχεία που παραπέμπουν στο φιάσκο είναι τα άδεια έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου (ποτέ δεν πρέπει να ήταν τόσο άδεια σε ομιλία πρωθυπουργού).

Το δεύτερο στοιχείο της ομιλίας του είναι πως αποδόθηκε σε μία προεκλογικού χαρακτήρα ομιλία, κάτι που μάλλον όχι μόνο δεν τον τιμά, αλλά και αποκαλύπτει το φόβο του απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Ο πρωθυπουργός, κατώτερος των περιστάσεων, πέρασε για προεκλογικό μπαλκόνι το ευρωπαϊκό βήμα  και γύρισε το χρόνο στο 2015 για να επιτεθεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα στις επερχόμενες εκλογές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γύρισε το χρόνο επτά χρόνια πίσω για να βγάλει τη χολή του για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να αναβιώσει το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο στην Αθήνα, λέγοντας ότι η κοινωνία χτυπήθηκε από αλλεπάλληλα κύματα τυφλού και διχαστικού λαϊκισμού.

«Σαν σήμερα στις 5 Ιουλίου του 2015 διεξαγόταν ένα δημοψήφισμα που λίγο έλειψε να δώσει τη χαριστική βολή και μόνο μπροστά το φάσμα της άτακτης χρεοκοπίας η τότε κυβέρνηση έκανε πίσω», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα άδεια έδρανα!!!

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι η  Ελλάδα του 2022 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015, παρουσιάζοντας μια εικόνα για τη χώρα που σίγουρα θα αφήσει ενεούς όσους μπουν στον κόπο να εντρυφήσουν στην προεκλογική του ομιλία!!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε,εν ολίγοις,ότι όλα είναι, πλέον, τέλεια στη χώρα!!!

Πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη, στη μείωση της ανεργίας και στην αύξηση των επενδύσεων!!!

Νίκησε τον κορωνοϊό, έδωσε τα φώτα της στην ΕΕ για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση στην μετά covid εποχή, έδωσε τα φώτα της στο πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια που ασφαλώς είναι εισαγόμενη και μπορεί να προκαλέσει νέο κύμα έκρηξης λαϊκισμού στο εσωτερικό!!!

Και συνέχισε το αφήγημα του «καταπληκτικού πρωθυπουργού» ισχυριζόμενος ότι γίνεται κοσμογονία στην Υγεία και την Παιδεία με μεταρρυθμίσεις!!!

ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!!!

Δείτε τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί

Δείτε ολόκληρη την ομιλία στο βίντεο που ακολουθεί 

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.