Ο Κυριάκος διασύρει τον Ανδρουλάκη με νέα μεταγραφή βόμβα!!!

Κορυφαίοι εκσυγχρονιστές τρέχουν να πιάσουν στασίδι στη Ν.Δ.!!!

Καμία εμπιστοσύνη δεν φαίνεται να δείχνουν τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νέο πρόεδρο, παρά τις δημοσκοπήσεις που θέλουν το κίνημα να έχει σταθερά διψήφιο ποσοστό στην πρόθεση ψήφου.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Νίκου Ανδρουλάκη να τα βρει με την διαπλοκή, που έδειχνε ότι προτίθεται να τον στηρίξει τις πρώτες ημέρες της εκλογής του, το γεγονός ότι το νέο ΠΑΣΟΚ φαίνεται να κόβει ψήφους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, παίζει καταλυτικό ρόλο στην αιφνίδια παύση των θετικών δημοσιευμάτων για την πορεία του κινήματος.

Στον αντίποδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως γνήσιο πολιτικό τέκνο του Κώστα Σημίτη, δεν κρύβει την προτίμηση του στα στελέχη του εκσυγχρονισμού, δηλώνοντας μάλιστα περήφανος που τόσο στην παρούσα κυβέρνηση όσο και στην επόμενη κυβέρνηση που θα σχηματίσει εάν έχει αυτοδυναμία, στα υπουργικά έδρανα θα βρίσκονται πολλά στελέχη εκτός  ΝΔ.

Με απλά λόγια, θα είναι σαν να ψηφίζεις Ν.Δ., αλλά δεν θα βγαίνει ΝΔ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η νέα μεταγραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ, που ακούει στο όνομα Χρίστος Βερελής, ήδη προκαλεί τριγμούς στην Χαριλάου Τρικούπη.

Εάν μάλιστα αυτή η μεταγραφή συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία, τότε θα μιλάμε για ένα χτύπημα πρώτου μεγέθους τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στην βάση της Ν.Δ.!!!

Διότι στην Αιτωλοακαρνανία βρίσκονται μερικά από τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. με πολυετή προσφορά στην παράταξη και άριστη επίδοση όταν κλήθηκαν να υπηρετήσουν σε συγκεκριμένα υπουργεία.

Ο Σπήλιος Λίβανος, ένας από τους πλέον πετυχημένους υπουργούς αγροτικής ανάπτυξης σε μία πολύ δύσκολη εποχή.

Ο Μάριος Σαλμάς, ο μοναδικός με χαρτοφυλάκιο στο χώρο της υγείας που αρνήθηκε να «υπηρετήσει» εταιρίες όπως η Novartis!!!

Ο Κώστας Καραγκούνης με άριστη πορεία στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αλλά και στελέχη όπως ο Βασίλης Φεύγας που έχει διατελέσει και συνεργάτης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την εποχή που ήταν βουλευτής Β Αθήνας.

Δεν θα απορήσουμε πλέον εάν δούμε και την Δάφνη Σημίτη ή τον Θεόδωρο Τσουκάτο να υψώνουν τη σημαία με το τριγωνάκι που κάποτε ήταν πυρσός!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.