ΜΗΝ αγχώνεστε η Deutsche Bank βρήκε τη λύση!!! «Μαζέψτε ξύλα για να βγάλετε τον χειμώνα!!!»

Η Deutsche Bank προτρέπει τα γερμανικά νοικοκυριά να ξεκινήσουν να μαζεύουν ξύλα για τον χειμώνα καθώς θα αναγκαστούν να θερμάνουν τα σπίτια τους με αυτά αντί με φυσικό αέριο όταν η Ρωσία κλείσει την στρόφιγγα!!!

Το σενάριο αυτό περιγράφουν αναλυτές της Deutsche Bank, εκτιμώντας ότι η ζήτηση για φυσικό αέριο στη Γερμανία τους επόμενους μήνες θα παραμείνει 10% κάτω από το επίπεδο που είχε πριν από ένα χρόνο, λόγω της αποταμίευσης των νοικοκυριών, της βιομηχανίας και των υπηρεσιών.

Η Deutsche Bank είναι εκ των μεγαλύτερων τραπεζικών ιδρυμάτων στην Γερμανία και οι αναλύσεις της αποτελούν κατευθυντήριους οδούς για την εκάστοτε γερμανική κυβέρνηση.

Οι παγκόσμιες ελλείψεις φυσικού αερίου που επιδεινώθηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν εκτοξεύσει τις τιμές στα ύψη, με πολλούς καταναλωτές να αναγκάζονται να περιορίσουν τη χρήση.

Εναλλακτικές πηγές

Η Deutsche Bank προσθέτει επίσης ότι στο πλαίσιο αυτό, αρκετοί θα αναζητήσουν άλλες πηγές ενέργειας, όπως άνθρακα και λιγνίτη στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, ξύλο για θέρμανση όπου είναι δυνατόν, στροφή σε παράγωγα πετρελαίου στη βιομηχανία κ.λπ.

Η Ρωσία έχει περιορίσει τις προμήθειες στην Ευρώπη και υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι θα κρατήσει κλειστό τον βασικό αγωγό Nord Stream 1 μετά το δεκαήμερο της συντήρησης, που ολοκληρώνεται στις 21 Ιουλίου.

Η κρίση εφοδιασμού απειλεί ελλείψεις και διακοπές ρεύματος αυτόν τον χειμώνα και μπορεί να ωθήσει χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, σε ύφεση.

Η Ευρώπη (ανάμεσά τους και η Ελλάδα) και η Γερμανία ζουν πρωτοφανείς καταστάσεις με ευθύνη των κυβερνήσεων τους οι οποίες επέλεξαν να προστατέψουν και να προωθήσουν τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ συμφέροντα Α Ν Τ Ι να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των πολιτών τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.