Ηλιόπουλος: Πώς έπεισε ο Τούρκος αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας του ψευδοκράτους τον Γεωργιάδη για τιμητική πολιτογράφηση;(βίντεο)

«Όσο σιωπούν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση είχε την πλήρη έγκρισή τους!!!»

Nα απαντήσει η κυβέρνηση «ποιοι είναι οι δεσμοί του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Τούρκο αμφιλεγόμενο επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα» και πώς αυτός έπεισε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «να του δώσει συστατική επιστολή» για τιμητική πολιτογράφηση, τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε on camera δήλωσή του σημειώνει:

«Τους καλούμε ξανά να κινήσουν όλες τις διαδικασίες αφαίρεσης της τιμητικής πολιτογράφησης».

Και καταλήγει: «Όσο σιωπούν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση είχε την πλήρη έγκρισή τους».

Δείτε  τη δήλωση στο βίντεο που ακολουθεί

Η πλήρης δήλωση

«Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε για την τιμητική πολιτογράφηση του Τούρκου αμφιλεγόμενου επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα.

Ούτε πήρε θέση για τη συστατική επιστολή που του έδωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στην κυβέρνηση έχουν πιει το αμίλητο νερό.

Τους καλούμε ξανά να κινήσουν όλες τις διαδικασίες αφαίρεσης της τιμητικής πολιτογράφησης και να δώσουν στη δημοσιότητα τη συστατική επιστολή του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Κι επίσης να μας απαντήσουν ποιοι είναι οι δεσμοί του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Τούρκο επιχειρηματία και πώς αυτός τον έπεισε να του δώσει συστατική επιστολή!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.