ΔΕΗ: Τρομακτική αύξηση!!! Οκταπλασιάζεται το πάγιο από 1 Αυγούστου!!!(πίνακες)

Πώς ο Γιώργος Στάσσης και τα υπόλοιπα golden boys θα βγάλουν από το πουθενά έξτρα 166,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο!!!

Σοκ και δέος προκαλούν οι νέες τιμές στη ΔΕΗ που θα τεθούν σε ισχύ τον Αύγουστο, καθώς οι αυξήσεις είναι τεράστιες!!!

Έτσι, η τιμή ανά κιλοβατώρα που θα περιλαμβάνει πλέον τη ρήτρα αναπροσαρμογής που «αναστέλλεται» προσεγγίζει τα 50 λεπτά (από περίπου 35 λεπτά σήμερα), ενώ το πάγιο οκταπλασιάζεται και θα φτάνει τα 14 ευρώ το τετράμηνο!!!

Μάλιστα το «χαράτσι» στο πάγιο δεν πρόκειται να επιδοτηθεί από την κυβέρνηση, αλλά αντιθέτως θα επιβαρύνει εξολοκλήρου τα νοικοκυριά!!!

Συγκεκριμένα, μέχρι την Κυριακή 31 Ιουλίου, η τιμή της κιλοβατώρας στο Οικιακό Τιμολόγιο Γ1 ανέρχεται σε 0,11058 για τις πρώτες 2.000 κιλοβατώρες.

Η τιμή με τη ρήτρα αναπροσαρμογής έφτανε περίπου τα 35 λεπτά/KWh ενώ στη συνέχεια υπήρχαν οι επιδοτήσεις της κυβέρνησης.

Από 1 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου η χρέωση ανά κιλοβατώρα θα είναι 0,4860 ευρώ, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει ότι με τις επιδοτήσεις οι τελικές τιμές θα ανέρχονται γύρω στα 16 λεπτά/KWh.

Η πραγματική ψυχρολουσία έρχεται στο πάγιο της ΔΕΗ το οποίο μέχρι σήμερα για το Οικιακό Τιμολόγιο Γ1 ήταν 1,69 ευρώ το τετράμηνο για μονοφασικές παροχές!!!

Από 1 Αυγούστου και μέχρι 31 Αυγούστου, η τιμή εκτοξεύεται σε 14 ευρώ το τετράμηνο!!!

Δηλαδή, ένα μέσο νοικοκυριό θα πληρώνει 42 ευρώ πάγιο τον χρόνο στη ΔΕΗ, από 5 ευρώ που έδινε σήμερα. Καθώς η εταιρεία έχει γύρω στα 4,5  εκατομμύρια πελάτες στο οικιακό τιμολόγιο, το ετήσιο κέρδος για τον Γιώργο Στάσση και τα υπόλοιπα golden boys της ΔΕΗ βγαίνει γύρω στα 166,5 εκατ. ευρώ!!!

Κάπως έτσι χτίζονται οι ΦΑΡΑΩΝΙΚΕΣ ΒΙΛΕΣ στην Τζια!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.