Φάρμακο εξάλειψε ολοκληρωτικά τον καρκίνο του παχέος εντέρου!!!

Ελπίδες για την οριστική εξαφάνιση του καρκίνου του παχέος εντέρου δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα κλινικής μελέτης, που δημοσιεύτηκε στο «New England Journal of Medicine».

Αμερικανοί επιστήμονες φαίνεται πως ανακάλυψαν ένα νέο φάρμακο το οποίο εξαφάνισε τον καρκίνο του παχέος εντέρου σε όλους τους ασθενείς στους οποίους χορηγήθηκε!!!

Τι είπαν οι ασθενείς που θεραπεύτηκαν

Πολλοί ασθενείς, οι οποίοι θεραπεύτηκαν ολοκληρωτικά από τον καρκίνο του παχέος εντέρου μιλούν για την απρόσμενη επιτυχία του φαρμάκου, που γεννά ελπίδα.

Ειδικότερα, ένας ασθενής δήλωσε:

«Ήταν σαν να σταμάτησε ο κόσμος για λίγο και δεν μπορούσα να το πιστέψω!!!

Ήταν θαύμα!!!»

Οι ειδικοί

«Όπως φαίνεται έμπρακτα, τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά», δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ακόμη, ο κ. Ευάγγελος Μανωλόπουλος, καθηγητής Φαρμακολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, τόνισε πως το εν λόγω φάρμακο «όχι απλώς μείωσε τον όγκο, αλλά τον εξάλειψε τελείως σε 18 ασθενείς»!!!

Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευθεί στην ιατρική επιθεώρηση, πρόκειται για μια μορφή ανοσοθεραπείας, η οποία ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα των ασθενών για να καταπολεμήσει πιο αποτελεσματικά τα καρκινικά κύτταρα.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι ασθενείς που συμμετείχαν στην έρευνα έπασχαν από καρκίνο του παχέος εντέρου δεύτερου και τρίτου σταδίου!!!

Η θεραπεία διήρκησε 6 μήνες, ενώ 1 χρόνο μετά, όλες οι επαναληπτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι ασθενείς, ήταν αρνητικές!!!

Η συγκεκριμένη θεραπεία ενδέχεται να εφαρμοστεί και σε άλλους τύπους καρκίνου!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.