«Υποχρέωση και βούληση να αποκαταστήσουμε την αδικία για τη μεσαία τάξη!!!»

Μετά τις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, το πάρτι θα τελειώσει!!!

Τις λιγοστές δυνατότητες και τους πόρους της χώρας, ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης, δεν θα τις νέμονται κατ’ αποκλειστικότητα δέκα μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και αντίστοιχος αριθμός οικογενειών. Οι νταβατζήδες τέλος.

Τη βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών, όποτε αυτές γίνουν, εκφράζει μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην «Εφ.Συν.» ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, υποσχόμενος ότι η νέα προοδευτική κυβέρνηση δεν θα είναι μια κυβέρνηση του κόμματος, αλλά μια κυβέρνηση πολύ ευρύτερη, με ρίζες στην κοινωνία!!!

Επικρίνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη για μια σειρά από ζητήματα τονίζει πως δέσμευσή του είναι να σωθεί η κοινωνία από την επερχόμενη βαρβαρότητα και στέλνει μήνυμα προς όσους νέμονται το δημόσιο χρήμα πως την επομένη των εκλογών το πάρτι των απευθείας αναθέσεων και της εξυπηρέτησης συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων θα λάβει τέλος!!!

Εξηγεί για ποιους λόγους κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ την τροπολογία για την πορεία των δανείων των πολιτικών προσώπων, ενώ αναφερόμενος στην εκλογολογία και την καλλιέργειά της επιρρίπτει τις ευθύνες στον πρωθυπουργό.

Υπόσχεται κυβέρνηση πολλών εκπλήξεων στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την πρωτιά και σχηματίσει κυβέρνηση, ενώ καταθέτει και ερώτημα στον Νίκο Ανδρουλάκη για τα περί Σοσιαλδημοκρατίας.

Παραδέχεται ξανά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως κυβέρνηση αδίκησε τη μεσαία τάξη, σημειώνει ωστόσο τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες κυβέρνησε και κάνει λόγο για «ηθική υποχρέωση» να αποκαταστήσει αυτή την αδικία!!!

Δηλώνει ενθουσιασμένος από την εσωκομματική διαδικασία και την προσέλευση των χιλιάδων νέων μελών στο κόμμα και υπενθυμίζει ότι η δική του κυβέρνηση ήταν αυτή που άφησε πίσω της ένα ρυθμισμένο χρέος και γεμάτα ταμεία.

Θα σώσουμε την κοινωνία από τη βαρβαρότητα

Δεν μπορεί να νιώσει, δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της κοινωνίας παρά μόνο τις ανάγκες της κερδοφορίας των funds και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Ε, αυτό θα αλλάξει. Δεν πρόκειται ούτε κατά διάνοια να συνεχίσουμε την πολιτική του κ. Μητσοτάκη, που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους φτωχούς φτωχότερους και οδηγεί στην πλήρη κοινωνική κατεδάφιση.

Και από αυτό μόνο κέρδος μπορεί να έχει η ελληνική κοινωνία, όσο δύσκολα και να είναι τα δεδομένα.

Γιατί τα πράγματα είναι όντως εξαιρετικά άσχημα αλλά μπορούν να γίνουν και πολύ χειρότερα, αν συνεχίσει για πολύ να μας κυβερνά μια κυβέρνηση με τόσο χρεοκοπημένες πολιτικές για την κοινωνία και την οικονομία.

Εμείς λοιπόν, όπως είπα και στην ομιλία μου στο Συνέδριό μας, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να υποσχεθούμε ότι την επόμενη τετραετία θα φέρουμε τον σοσιαλισμό, αλλά δεσμευόμαστε ότι θα σώσουμε την κοινωνία από τη βαρβαρότητα!!!

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στον σύνδεσμο που ακολουθεί

https://www.efsyn.gr/politiki/synenteyxeis/349649_ypohreosi-kai-boylisi-na-apokatastisoyme-tin-adikia-gia-ti-mesaia-taxi

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.