Σκάνδαλο μεγατόνων με την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τον Άδωνι Γεωργιάδη!!!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού «αδειάζει» τον Υπουργό Ανάπτυξης!!!

Μείζον πολιτικό θέμα, που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, προέκυψε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής καθώς ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού διαφώνησε με την επιλογή του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για διορισμό μέλους της Επιτροπής Ανταγωνισμού!!!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιωάννης Λιανός απέστειλε επιστολή σε όλους τους βουλευτές ζητώντας να μην εγκρίνουν την πρόταση Γεωργιάδη!!!

Είναι προφανές ότι υπάρχει πλέον θέμα παραμονής του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη θέση του, τον οποίο είχε παρουσιάσει μετά βαΐων και κλάδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!!Κυριάκος Μητσοτάκης-Ιωάννης Λιανός

Έντονα εκνευρισμένος ο Αδ. Γεωργιάδης είπε ότι η αποστολή της επιστολής είναι «απαράδεκτη και αντιθεσμική» και επιτέθηκε στον Ι. Λιανό λέγοντας ότι είναι «στα όρια των θεσμών»!!!

Αν ο νομοθέτης «ήθελε να συναποφασίζουμε με τον εκάστοτε πρόεδρο θα το είχε προβλέψει στον νόμο!!!

Αυτό δεν υπάρχει πουθενά σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος», είπε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης πρότεινε την Χαρίκλεια Νικολοπούλου για να διοριστεί στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία σήμερα εργάζεται στην ίδια Επιτροπή ως διευθύντρια.

Όμως ο Ι. Λιανός την κατηγορεί στην επιστολή του πως καθυστερεί στην έκδοση των αποφάσεων και προστίμων που αφορούν τις τράπεζες.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.