Οι Αμερικανοί ομολογούν ότι οι κυρώσεις δυναμώνουν τη Ρωσία και καταστρέφουν τη Δύση!!!!

Την ίδια στιγμή… Η Ελλάδα βρίσκεται σε σπιράλ οικονομικού στραγγαλισμού!!!

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο ο ειδικός σύμβουλος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ενεργειακή ασφάλεια Άμος Χόκστιν, για το ανη Ρωσία κερδίζει περισσότερα από τις πωλήσεις αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου τώρα, σε σύγκριση με όσα χρήματα κέρδιζε πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Αμερικανός παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι η πολιτική τη Δύσης έχει οδηγήσει σε αυτή την εξέλιξη!!!

«Δεν μπορώ να το αρνηθώ», σχολίασε για το γεγονός τηςεξασφάλισης μεγαλύτερων εσόδων από τα ορυκτά καύσιμά της τη δεδομένη περίοδο, καθώς η άνοδος των τιμών παγκοσμίως αντισταθμίζει τον αντίκτυπο των κυρώσεων της Δύσης η οποία προσπαθεί να περιορίσει τις ρωσικές πωλήσεις.

Οι ρωσικές πωλήσεις ωστόσο δεν περιορίστηκαν όσο θα περίμενε η Δύση και αυτό γιατί δύο από τους μεγαλύτερους καταναλωτές, Κίνα και Ινδία, έσπευσαν να αγοράσουν προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με άλλους προμηθευτές.

Σύμφωνα με τα όσα εξήγησε ο Χόκστιν, αν η Ρωσία έκανε το ίδιο, πρόσφερε δηλαδή έκπτωση για να γίνουν ανταγωνιστικές οι τιμές της σε Κίνα και Ινδία, τότε τα έσοδα για τη Μόσχα αυξάνονται με την άνοδο των τιμών στην παγκόσμια αγορά!!!

Η Ελλάδα «πυροβόλησε τα πόδια της»

Βάση των όσων είπε ο Αμερικανός, τα οποία βέβαια είχαν αρχίσει να διαφαίνονται εδώ και λίγο καιρό, η πολιτική της Δύσης και των κυρώσεων όχι μόνο δεν ζημίωσε τη Ρωσία, αλλά αντίθετα προκάλεσε ένα μεγάλο πλήγμα (που θα φανεί και σε βάθος χρόνου εκτός από αυτό που έχει φανεί άμεσα)στις ευρωπαϊκές (κυρίως) οικονομίες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική, η οποία μοιάζει να έχει παγιδευθεί σε ένα σπιράλ… στραγγαλισμού!!!

Σύμφωνα με τα νούμερα και τα στοιχεία, τα ρωσικά ομόλογα πέφτουν, τα ελληνικά ομόλογα ανεβαίνουν και βρισκόμαστε με λίγα λόγια ένα βήμα πριν από την απόλυτη καταστροφή!!!

Η πορεία των ελληνικών ομολόγων

ΑΞΙΟΣΗΜΕΊΩΤΟ ΕΊΝΑΙ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ!!!

Η πορεία των ομολόγων της Ρωσίας!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.