Εμβόλιο κορονοϊού: Τέταρτη δόση για τους άνω των 30 εισηγείται η Επιτροπή!!!

Η έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού, οδήγησε την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού στην εισήγηση για 4η δόση εμβολίου για τους άνω των 30 ετών.

Σύντομα θα ανοίξει η πλατφόρμα.

Ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60.

Να ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό όλων των άνω των 30 ετών με την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, εισηγείται η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει σύντομα, ώστε να κλείσουν όσοι θέλουν ραντεβού για την 2η αναμνηστική (και συνολικά 4η) δόση εμβολίου.

Η Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης,  προχώρησε στην ισχυρή σύσταση για τον εμβολιασμό των άνω των 60.

Καλπάζει η “Πανδημία”

Την Τετάρτη ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε 10.528 νέα κρούσματα, και 1.631 επαναμολύνσεις κορονοϊού, διαγνώσεις που κατά τους ειδικούς δεν ανταποκρίνονται στον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων στην κοινότητα καθώς δεν γίνεται επιδημιολογική επιτήρηση και έλεγχος όπως το προηγούμενο διάστημα.

Ενδεικτικό όμως της μεγάλης κυκλοφορίας του κορονοϊού στη χώρα είναι με βάση τον ΕΟΔΥ ο δείκτης μεταδοτικότητας Rt, ο οποίος ανήλθε για την τελευταία εβδομάδα σε 1,32 από 0,97 μια εβδομάδα πριν.

Αυτό σημαίνει ότι 100 μολυσμένα άτομα μεταδίδουν σε άλλα 132 τον ιό, δημιουργώντας μια τεράστια αλυσίδα μετάδοσης.

Υ.γ

Πολύ φοβάμαι,υποψιαζομαι,😉😉😉το λέω όσο πιο ευγενικά και καλυπτομενος νομικά μπορώ, ότι τα τελευταία δύο χρόνια βιώνουμε την μεγαλύτερη και στενότερη συνεργασία εταιριών υγείας, υγειονομικών “ειδικών ,ΜΜΕ,  και κυβερνήσεων για……. όλοι καταλαβαίνουμε τον σκοπό!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.