Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που πληρώνω 2,5–2,60 € την βενζίνη!!! Τρισευτυχισμένος!!!(βίντεο)

Χαμός με βίντεο που έπαιξε η ΕΡΤ την ώρα που είναι θέμα ημερών τα 3 ευρώ/ λίτρο επί Μητσοτάκη!!!

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την «επδοματική πολιτική» που ακολουθεί άσκησε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων Αττικής, Γιώργος Ασμάτογλου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις συνεχόμενες αυξήσεις που παρουσιάζει η τιμή της βενζίνης, τόνισε πως «Κάτι πρέπει να γίνει, δε φτάνει η επιδοματική πολιτική» καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ίδιου η βενζίνη στη χώρα μας θα φτάσει στα 3 ευρώ το λίτρο!!!

«Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αλλά εκτιμώ ότι θα πάμε στα 3 ευρώ τελικά!!!

Μέσα στην τελευταία εβδομάδα είχαμε κάποιες αυξήσεις περίπου της τάξης των 10 λεπτών στο πετρέλαιο και πάνω από 5 λεπτά στη βενζίνη, άρα αντιλαμβάνεται κανείς ότι, με τις σημερινές τιμές των καυσίμων, δεν είμαστε μακριά από τα 3 ευρώ.

Δεν είναι άμεσο το 3 ευρώ αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό που εισπράττουμε είναι μία δυσανάλογη αύξηση από το αργό πετρέλαιο στο διυλισμένο προϊόν.

Εδώ και μεγάλο διάστημα υπάρχει μία σταθερή τιμή στο μπρεντ που είναι στα 120 δολάρια το βαρέλι και βλέπουμε ότι οι αυξήσεις του διυλισμένου προϊόντος είναι αδικαιολόγητες», τόνισε.

Την ίδια ώρα σάλο προκαλεί – και αναστάτωση σε εσωτερικό κύκλο – ρεπορτάζ που “ξέφυγε” …  από τη λογοκρισία στην κρατική ΕΡΤ και απεικονίζει την οργη του κόσμου με την κυβέρνηση και τον απίθανο εμπαιγμό με το επικό πλέον “fuel pass”!!!

Δείτε τις δηλώσεις των καταναλωτών στο βίντεο που ακολουθεί :

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.