Αποστρατιωτικοποιήστε τα νησιά αλλιώς θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία τους!!!

Λίγες ΜΟΝΟ ώρες μετά από την δήλωση του Μητσοτάκη ότι τον ικανοποίησαν οι παραινέσεις των Ευρωπαίων προς την Τουρκία η τουρκική πολιτική ηγεσία ανέβασε  τους τόνους!!!

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, κατά τη διάρκεια της σημερινης του επίσκεψης στα Κατεχόμενα δήλωσε ότι η Τουρκία θα αμφισβητήσει την κυριαρχία των νησιών, αν δεν προχωρήσει άμεσα η αποστρατιωτικοποίηση τους!!!

«Αυτός που τα λέει αυτά και που εξοπλίζει τα νησιά του Αιγαίου παραβιάζοντας κατάφωρα τις διεθνείς συμφωνίες είναι ο πρωθυπουργός μιας χώρας.

Εάν η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών στο Αιγαίο δεν πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία των νησιών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών» είπε χαρακτηριστικά!!!

Παράλληλα, σημείωσε ότι «Ο στομαχόπονός τους είναι επειδή οι Τουρκοκύπριοι σήκωσαν κεφάλι, ζουν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι με τη σημαία τους, τη γη τους και έχοντας τη δική τους εθνική βούληση» και πρόσθεσε πως αν η Ελλάδα ζητήσει τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πραγματικότητα στην Κύπρο ΔΕΝ  πρόκειται να αλλάξει και η ιστορία στα Κατεχόμενα θα γραφτεί με τους μουτζαχεντίν!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.