Απορρίφθηκε η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τα πόθεν έσχες των πολιτικών!!! Γιατί άραγε…;;;

Στη εξέδρα πετάει την μπάλα η κυβέρνηση που λέει ότι μελλοντικά θα φέρει σχετική ρύθμιση!!!

Επιβεβλημένη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την επέκταση των υποχρεώσεων υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης στην κυβέρνηση όμως δεν έχουν τις ίδιες ανησυχίες απορρίπτοντας την τροπολογία που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!

Το ζήτημα έχει προκαλέσει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση των δηλώσεων «πόθεν έσχες» με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει τροπολογία ώστε όλοι οι υπόχρεοι να δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο το ύψος των δανείων τους, αλλά και την πορεία τους!!!

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στη Βουλή, αιτιολογώντας την απορριπτική απόφαση, είπε ότι μελλοντικά θα φέρει η κυβέρνηση σχετική ρύθμιση παραπέμποντας το θέμα στις καλένδες.

Οι διατάξεις που περιλαμβάνει η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αφορούν τον δανεισμό των υπόχρεων να υποβάλλουν δήλωση «πόθεν έσχες» εισάγοντας ρυθμίσεις σχετικές με τη δήλωση και την προσαγωγή των αποδεικτικών που αφορούν εκμίσθωση, μίσθωση και υπομίσθωση κατοικιών και ακινήτων οποιασδήποτε χρήσης!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.