Τα έσοδα της Ρωσίας από το πετρέλαιο είναι αυξημένα κατά 50% μέχρι στιγμής φέτος!!!

Η Μόσχα κέρδισε περίπου 20 δισ. δολάρια για κάθε μήνα το 2022!!!

Τα έσοδα της Ρωσίας από το πετρέλαιο έχουν αυξηθεί κατά 50% μέχρι στιγμής φέτος, παρά το γεγονός ότι πολλά διυλιστήρια αποφεύγουν τις προμήθειές της λόγω της εισβολής της στην Ουκρανίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg που επικαλείται την μηνιία έκθεση του Διεθνούς Οργανισμός Ενέργειας (IEA) για την αγορά πετρελαίου!!!

Η Μόσχα κέρδισε περίπου 20 δισ. δολάρια για κάθε μήνα το 2022 μέχρι στιγμής από τις συνδυασμένες πωλήσεις αργού και δυιλισμένων προϊόντων που ανέρχονται σε περίπου 8 εκατ. βαρέλια ημερησίως, ανέφερε η IEA.

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται προς την απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου, αλλά δεν υπάρχει ακόμη πλήρης συμφωνία από τα 27 κράτη – μέλη της.

“Εάν συμφωνηθεί, το νέο εμπάργκο θα επιταχύνει τον αναπροσανατολισμό των εμπορικών ροών που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα αναγκαστούν οι ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες να κλείσουν περισσότερες πηγές παραγωγής”, σημείωσε ο ΙΕΑ.

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε ότι η όποια αναλυση-απόφαση των “Δυτικών” έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι είναι λανθασμένη και εις βάρος κυρίως των χωρών και των πολιτών της Ευρώπης !!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.