Σολτς: Η Ελλάδα θα στείλει τεθωρακισμένα στην Ουκρανία-Θα αντικατασταθούν από γερμανικά!!!

Πριν προχωρήσουμε στο άρθρο να πούμε ότι η Πολωνία έχει καταγγείλει την Γερμανία για αθέτηση συμφωνίας αναπλήρωσης  240 αρμάτων που έστειλε στην Ουκρανία με την ίδια ακριβώς υπόσχεση από την πλευρά της!!!

 

Ενισχύεται περαιτέρω η παράδοση όπλων στην Ουκρανία!!!

Ο Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε ότι η Γερμανία θα αντικαταστήσει τα τεθωρακισμένα που η χώρα μας θα στείλει στην Ουκρανία!!!

Ο Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια συνεργασία ανάλογη με αυτήν της Γερμανίας με την Τσεχία, στο πλαίσιο της οποίας η τελευταία παραδίδει στην Ουκρανία τεθωρακισμένα από το απόθεμα του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας, τα οποία κατόπιν αντικαθίστανται με αντίστοιχα γερμανικά εξοπλιστικά συστήματα!!!

“Σήμερα μίλησα με τον Έλληνα πρωθυπουργό για μια παρόμοια συμφωνία με την Ελλάδα, η οποία διαθέτει τέτοια συστήματα και θα την προμηθεύσουμε με γερμανικά άρματα μάχης”, δήλωσε ο κ. Σολτς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Μάλιστα, προσέθεσε ότι οι λεπτομέρειες θα διευθετηθούν από τα υπουργεία Άμυνας των δύο χωρών, ενώ αντίστοιχες συμφωνίες συνεργασίας θα επιδιωχθούν και με άλλες χώρες, σημείωσε.

Υ.γ.

Η τόσο μεγάλη συμμετοχή-εμπλοκή της πατρίδος μας στον Ρωσσο-Ουκρανικό  πόλεμο δε θα μας βγει σε καλό και μακάρι να διαψευστώ!!!

Δεν θα σχολιάσω καν το γεγονός ότι μαθαίνουμε τα νέα από τους ξένους και όχι από τον πρωθυπουργό!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.