Ο Γιάννης Οικονόμου «άδειασε» τον Άδωνι για την πρόσληψη της κόρης Μανωλίδου στο Ελληνικό!!!(βίντεο)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δέχθηκε ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Δυσαρέσκεια ακόμα και στο Μαξίμου έχει προκαλέσει η πρόσληψη της κόρης της Ευγενίας Μανωλίδου -συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης- στο Ελληνικό.

Απόδειξη το άδειασμα στον Άδωνι Γεωργιάδη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου!!!

Ο Γιάννης Οικονόμου δέχθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την εξής ερώτηση:

Δημοσιογράφος: «Κύριε εκπρόσωπε όπως αποκάλυψε το Documento της Κυριακής η κόρη της συζύγου του υπουργού Ανάπτυξη, Άδωνι Γεωργιάδη προσελήφθη στο Ελληνικό από τη lamda development.

Κατά την άποψή σας είναι ηθικό να προσλαμβάνεται συγγενικό πρόσωπο ενός υπουργού σε επένδυση που εξαρτάται από τις δικές του υπουργικές αποφάσεις;»

Γ. Οικονόμου: «Δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης οπότε δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που είχε στη διάθεσή του πάνω από 48 ώρες για να πληροφορηθεί το δημοσίευμα του Documento, να ρωτήσει τον υπουργό Ανάπτυξης για το πώς και από ποιους έγινε η πρόσληψη της κόρης της συζύγου του, και να έχει τις απαντήσεις στο press room, από την απάντησή του έδειξε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης προκάλεσε αντιδράσεις με την πρόσληψη της κόρης της συζύγου στο Ελληνικό, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι εκ των πλέον αρμοδίων υπουργών για το έργο.

Η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου εκλαμβάνεται, όμως, και ως ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου σε μια προσπάθεια να δείξει το Μαξίμου ότι αφουγκράζεται την οργή των πολιτών για τα ενδοοικογενειακά ρουσφέτια σε γιους και θυγατέρες!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.