Ακόμα και τα Ελληνικά Hoaxes τους ξεφωνίζουν για τη fake έκθεση με τα ΜΜΕ: Διαστρέβλωση έκθεσης του Συμβουλίου της Ευρώπης!!!(πίνακες)

Τα fake news του Γιάννη Οικονόμου έφτασαν και στα Ellinika Hoaxes καθώς «καρφώνουν» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την έκθεση σχετικά με τα ΜΜΕ που δημοσίευσε!!!

«Η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης με τίτλο “Ελευθερία της Έκφρασης κατά το 2021”, σε αντίθεση με όσα αναφέρθηκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον Γραμματέα της Βουλής, άρθρα ιστοσελίδων και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΔΕΝ περιέχει κατάταξη των χωρών-μελών του Συμβουλίου ως προς ελευθερία του τύπου» αναφέρουν τα Ellinika Hoaxes και προσθέτουν:

«Το γράφημα (χάρτης) που διακινήθηκε ως ενδεικτικός του επιπέδου ελευθερίας του τύπου, στην πραγματικότητα αποτυπώνει την κατάσταση κινδύνου ανά χώρα ως προς τις ατομικές ψηφιακές δεξιότητες, υποενότητα στην αξιολόγηση του γραμματισμού στα ΜΜΕ!!!

Προέρχεται από έκθεση του Κέντρου για τον Πλουραλισμό των ΜΜΕ και την Ελευθερία του Τύπου (CMPF) το 2021»!!!

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Οικονόμου δημοσίευσε την έκθεση Media Pluralism Monitor η οποία όπως υποστήριξε είναι υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης!!!

Μόνο που την έρευνα δεν την έκανε το Συμβούλιο της ΕΕ αλλά… συνεργάτες του!!!

Μάλιστα η η μας έχει high risk σε πολλούς κρίσιμους και καίριους τομείς.

Τη σκυτάλη πήραν φιλοκυβερνητικά σάιτ τα οποία έσπευσαν να πανηγυρίσουν για τη «θέση» της χώρας μας.

Σε πείσμα όσων δεν χάνουν ευκαιρία να κατασυκοφαντήσουν την Πατρίδα μας, διαβάλλοντας παράλληλα τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και τους λειτουργούς του Τύπου, τα πορίσματα της έκθεσης του Media Pluralism Monitor (υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης) δείχνουν ότι, όσον αφορά στην ελευθερία του Τύπου, η Ελλάδα βρίσκεται στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, υπερβαίνοντας τις επιδόσεις πολλών χωρών με μεγάλη παράδοση και ταυτόχρονα υπολειπόμενη ελαχίστων.

Μάλιστα, με τις νέες μας νομοθετικές πρωτοβουλίες οι επιδόσεις της χώρας μας θα βαίνουν συνεχώς βελτιούμενες. Η αλήθεια είναι απλή και δεν σκιάζεται.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Οικονόμου, τονίζοντας ότι η «σήψη και η παρακμή είναι πλέον ορατές και έξω από τα σύνορα της χώρας»!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.