Ψαριανός εκτός τόπου και χρόνου!!!«Τι μας ενδιαφέρει η ακρίβεια;;; Έχει πόλεμο στην Ουκρανία»!!!(Βίντεο)

Το σκεπτικό του  για την ακρίβεια που μαστίζει τους Έλληνες αποκαλύπτει ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και πρώην πολιτευτής της ΝΔ και νυν μετακλητός συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, κατά το οποίο, ο μέσος Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για το ότι δεν μπορεί να ζήσει, αλλά τον απασχολεί ο πόλεμος στην Ουκρανία!!!

Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι είναι «ανατριχιαστικό» να ασχολούμαστε για το αν «τα αυγά πήγανε από δύο ευρώ στα δύο ευρώ και είκοσι λεπτά ή αν τα καρότα πήγανε από τα 0,25 ευρώ στα 0,45 ευρώ, γιατί υπάρχει πόλεμος στην Ουκρανία».

Συγκεκριμένα ακριβώς επί λέξει δήλωσε:

«Δεν έχουνε ιδιαίτερο πρόβλημα (οι Έλληνες) αν τα αυγά πήγανε από 2 € στα 2,20, ή αν το καρότο πήγε από 0,25 στα 0,45 ευρώ γιατί αυτά τα μετράμε σε πρωτοσέλιδα τώρα και είναι λίγο, ανατριχιαστικό να βλέπεις τέτοια πράγματα όταν στην Ουκρανία γίνεται αυτό που γίνεται, και να κοιτάμε εμείς τώρα αν το κατσικάκι ή το αρνάκι μας θα πάει 1,20 ή 1, 35».

Δηλαδή ντροπή… κιόλας στον Έλληνα ψηφοφόρο που θα… τολμήσει στις εκλογές (όποτε γίνουν) να ψηφίσει με τέτοια κριτήρια.

Φυσικά αυτά είναι εύκολο να τα λέει κάποιος ο οποίος διαθέτει έναν εγγυημένο και υψηλό μισθό τον οποίο μάλιστα τον πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες διαμέσου της φορολογίας τους.

Αυτή είναι η νοοτροπία που έχει η κυβέρνηση,αυτή την στιγμή, απέναντι στους Έλληνες οι οποίοι εν τέλει…κακώς διαμαρτύρονται για την ακρίβεια και θα έπρεπε να είναι και χαρούμενοι γιατί άλλες χώρες έχουν πόλεμο;;;

Δείτε τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.