Στρατιωτικός εξοπλισμός των ΗΠΑ μεταφέρεται με νταλίκες από τη Ρουμανία στην Ξάνθη!!! (βίντεο εντός)

Θα πάρουν μέρος σε κοινές ελληνοαμερικανικές ασκήσεις, με την συμμετοχή και μηχανοκίνητων μονάδων του Δ’ Σώματος Στρατού, οι οποίες θα διαρκέσουν ως τις 18 Μαρτίου!!!

Προβληματισμό προκάλεσε βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες στο facebook από το Σβίλενγκραντ της Βουλγαρίας με νταλίκες να μεταφέρουν άρματα μάχης και στρατιωτικό εξοπλισμό των ΗΠΑ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr ο στρατιωτικός εξοπλισμός μεταφέρεται από την Ρουμανία και ανήκει στις δυνάμεις των ΗΠΑ που μετέχουν στο ΝΑΤΟ και αύριο μέσω του Ορμενίου θα μεταφερθούν στην Ελλάδα.

Αφού περάσουν όλο το νομό Έβρου θα φτάσουν στο Πετροχώρι της Ξάνθης.

Εκεί θα πάρουν μέρος σε κοινές ελληνοαμερικανικές ασκήσεις, με την συμμετοχή και μηχανοκίνητων μονάδων του Δ’ Σώματος Στρατού, οι οποίες θα διαρκέσουν ως τις 18 Μαρτίου και δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο που γίνεται στην Ουκρανία!!!

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που γίνονται παρόμοιες ασκήσεις στο Πετροχώρι, αφού τα τελευταία χρόνια συχνά συμβαίνει αυτό, στο πλαίσιο της Ελληνοαμεριμανικής Αμυντικής Συνεργασίας.

Όταν ολοκληρωθούν οι ασκήσεις, τα άρματα θα μεταφερθούν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, θα φορτωθούν στο αμερικανικό οχηματαγωγό πλοίο «LIBERTY PASSION που θα καταπλεύσει από 19 έως 21 Μαρτίου.

Πηγή: www.evros-news.gr

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.