Σκυλακάκης: Απίστευτη γκάφα!!!Μπήκε σε λάθος αίθουσα και παρουσίασε άσχετη τροπολογία!!!(βίντεο)

Ασύλληπτο σκηνικό στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Θεόδωρο Σκυλακάκη!!!

«Χίλια συγγνώμη, παρεξήγησις» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών
Το επιτελικό κράτος Μητοστάκη θυμίζει πλέον επιτελικό τσίρκο καθώς υπουργοί μπαίνουν σε λάθος αίθουσα στην Ολομέλεια της Βουλής και παρουσιάζουν άσχετα νομοσχέδια!!!

Ο αναπληρωτή υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης εμφανίστηκε στην Ολομέλεια και εισηγήθηκε τροπολογία του, για την οποία έπρεπε να τοποθετηθεί σε νομοσχέδιο που βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης!!!

Ο προεδρεύων στην έδρ, Θανάσης Μπούρας αναφέρθηκε στην τροπολογία 1235 με ειδικό αριθμό 106, με τον Θ. Σκυλακάκη να απαντά πως έχει την τροπολογία 78 με ειδικό αριθμό 3. «Τέτοιο νούμερο δεν υπάρχει κύριε υπουργέ.

Να παραμείνετε μέχρι να διευκρινιστεί το θέμα» ήταν η απάντηση του Θ. Μπούρα.

Δείτε τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Χίλια συγγνώμη, παρεξήγησις, είναι στο ερανιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, συνεπώς νόμιζα ότι εεε… έχει ήδη… εεε… θα πάω στην επιτροπή για να τοποθετηθώ» δήλωσε ο Θ. Σκυλακάκης, παραδεχόμενος την πρωτοφανή γκάφα!!!

«Δεν πειράζει, είναι χρήσιμη η παρουσία σας εδώ γιατί δώσατε κάποιες απαντήσεις» ανέφερε από την πλευρά του ο γαλάζιος αντιπρόεδρος της Βουλής Θ. Μπούρας, σε μία προσπάθεια να σώσει την κατάσταση!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.