Σάββας Καλιντεριδης:Η Τουρκία τους δουλεύει ΟΛΟΥΣ και κερδίζει από ΟΛΟΥΣ!!!

Η στάση της Τουρκίας κατά την άποψή μας τα τελευταία χρόνια πρέπει να διδάσκεται όσον αφορά την γεωστρατηγική ,και την οικονομική που απορρέει από αυτή, πολιτική!!!

Ενώ όλες ΠΛΗΝ της Τουρκίας οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία η Τουρκία δηλώνει ευθαρσώς ότι δε θα το κάνει!!!

Αντ’αυτού μάλιστα διά στόματος του υπουργού Εξωτερικών της Τσαβουσογλου δήλωσε σήμερα ότι θα έχει τον εναέριο χώρο της ελεύθερο για τα αεροσκάφη της Ρωσίας!!!

Με κυνικό τρόπο μάλιστα δήλωσε ότι αυτό είναι υπέρ των Ευρωπαίων γιατί έτσι θα έχουν την δυνατότητα οι Ρώσοι να επισκέπτονται τα κράτη της Ευρώπης!!!

Αντί να εκφράσουν την αντίθεσή τους και να πιέσουν την Τουρκία σε διαφορετική θέση το άφησαν να περάσει απαρατήρητο!!!

Κι εδώ θα αναφέρουμε ξανά ότι το αφήγημα στελεχών της κυβέρνησης και του ελιαμεπ πρέπει ΑΜΜΕΣΑ να σταματήσει ότι η Τουρκία και ο Ερντογάν είναι απομονωμένη, ος και εγκλωβισμένη, ος!!!

Αποδεικνύεται καθημερινά ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ ισχύει σε καμιά περίπτωση!!!

Αρκεί να θυμίσουμε τις βόλτες στην Ελληνική ΑΟΖ που έκανε το τουρκικό πλοίο ΟΥΡΟΥΣ ΡΕΙΣ και τις κυρώσεις που οι Ευρωπαίοι είχαν συνεχώς στο συρτάρι τους αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ ποτέ δεν επέβαλαν στην Τουρκία!!!

Επίσης η αγορά των Ρωσικών  πυραύλων S 400 από χώρα μέλος του ΝΑΤΟ έμειναν ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ πάλι “ποινή” παρά την απειλή που εκτοξευαν ότι θα επιβάλουν!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την εξαιρετική ανάλυση του Σάββα Καλεντερίδη

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.