Προσφυγή στο ΕΣΡ σχεδιάζουν τηλεοπτικοί σταθμοί κατά του Open!!!

Προσφυγή στο ΕΣΡ σχεδιάζουν τηλεοπτικοί σταθμοί κατά του Open με το επιχείρημα πως παραβιάζει τους όρους χορήγησης της άδειας του σύμφωνα με το typologies.gr.

Η μετάδοση μόνο ενημερωτικών εκπομπών  από τον τηλεοπτικό σταθμό για τον Πόλεμο στην Ουκρανία, χωρίς να υφίσταται κάποιος συγκεκριμένος έκτακτος λόγος, θεωρείται από ορισμένους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πως υπάρχει ζήτημα με τους όρους χορήγησης της άδειας του.

Προ ημερών ο Α. Καρακούσης, διευθυντής της εφημερίδας “Το Βήμα” του Β Μαρινάκη που έχει στην ιδιοκτησία του και το MEGA, κατήγγειλε το ΟΡΕΝ για φιλορωσική προπαγάνδα!!!(ενώ τα υπόλοιπα έχουν ούτε καν φιλοδυτικη αλλά δυτικη θα πούμε εμείς).

Και η ρωσική πρεσβεία, επιλέγοντας ένα απόσπασμα του προγράμματος που της ταίριαζε, πρότεινε το συγκεκριμένο κανάλι ως αξιόπιστο, κάνοντας τον ανταποκριτή του στις ΗΠΑ Μ. Ιγνατίου να μιλήσει για προβοκάτσια(ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ)

Το ΟΡΕΝ εκτινάχθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης επειδή έχει συνεχή ροή ειδήσεων και συζητήσεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία, παρουσιάζοντας όλες τις απόψεις και αυτό δείχνει ότι όποιο μέσο ενημέρωσης δεν ευθυγραμμιστεί και έχει την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει ανταγωνιστικό ποιοτικά δημοσιογραφικό προϊόν μπορεί να κάνει την έκπληξη!!!

Ανεξάρτητα από τις επιδιώξεις της ιδιοκτησίας του, το OPEN κατάφερε με την κάλυψη των πυρκαγιών στην Εύβοια να ξεχωρίσει, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, και με τον πόλεμο στην Ουκρανία κάνει τη διαφορά γιατί αφιερώνει το πρόγραμμά του στην κάλυψή του και φιλοξενεί όλες τις απόψεις προτάσσοντας το δημοσιογραφικό κριτήριο έναντι του κομματικού!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.