Δυσαρέσκεια βουλευτών της Ν.Δ. για τα μέτρα Μητσοτάκη!!!

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη στο  Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταγραφεί πολλά παράπονα  από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος!!!

Δύσπιστοι για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός  την περασμένη Τετάρτη και που εξειδίκευσαν το πρωί της Πέμπτης οι συναρμόδιοι υπουργοί εμφανίζονται οι βουλευτές  της ΝΔ.

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη στο  Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταγραφεί πολλά παράπονα  από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος.

Η απάντηση ωστόσο είναι ότι δεδομένων των καταστάσεων φτάνουν και περισσεύουν .

Το απαραίτητο «μασάζ» στους βουλευτές έχει αναλάβει να κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη καθώς από το περιβάλλον του πρωθυπουργού προσδοκούν το τριήμερο της 25 Μαρτίου οι βουλευτές να ξεχυθούν στα αστικά κέντρα αλλά και στην επαρχία προκειμένου να πείσουν τους πολίτες για την αποδοτικότητα των μέτρων!!!

Φυσικά πρώτα θα πρέπει να έχουν πειστεί οι ίδιοι!!!

Και μιας και γίνεται λόγος για την αποστολή που έχει αναλάβει η Ντόρα Μπακογιάννη αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρώην υπουργός εξωτερικών δεν θα είναι πάλι υποψήφια στον νομό Χανίων.

Οι πληροφορίες την θέλουν να μετακομίζει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και την θέση της στα Χανιά να παίρνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης  ο οποίος άλλωστε έσπευσε να ανοίξει μέτωπο με τον Παύλο Πολάκη προσδοκώντας ότι αυτή η αντιπαλότητα θα τον κρατήσει στην επικαιρότητα!!!

Με λίγα λόγια ο Δημήτρης Καμπουράκης ευελπιστεί να βγει βουλευτής στις πλάτες του Παύλου Πολάκη…

Ο Δημήτρης Καμπουράκης πριν από λίγες μέρες επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε πρόταση από τον πρωθυπουργό και το σκέπτεται .

Είχε δεχθεί και το 2019 αλλά τότε είχε αρνηθεί.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στο νησί προκειμένου να μετρήσει τις αντιδράσεις των συμπολιτών του στο άκουσμα της είδησης.

Όσοι ξέρουν λένε πάντως ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης έχει πάρει ήδη διαβεβαιώσεις από την οικογένεια Μητσοτάκη ότι θα στηριχτεί σε αυτό το εγχείρημα του.

Για το κοινοβούλιο φαίνεται ότι ετοιμάζεται πάντως και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος – πρώην σύζυγος της Αλεξίας Μπακογιάννη!!!

Ο δημοσιογράφος έχει δεχθεί πρόταση από τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη και όπως δείχνουν όλα θα την αποδεχθεί.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.