Δημήτρης Λιάτσος: Νέα «βόμβα» για χημικά, βιολογικά!!!

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι γιος του… μπαμπά Μπάιντεν;

Το ρωσικό Υπ.Άμυνας παρουσιάζει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το Ίδρυμα Επενδύσεων, Rosemont Seneca, του Χάιτνερ Μπάιντεν, γιου του Αμερικανού προέδρου, μαζί με το Ίδρυμα Σόρος, χρηματοδοτούσαν το στρατιωτικό-βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στην Ουκρανία!!!

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που έπεσαν στα χέρια της ρωσικής πλευράς και έδωσε στη δημοσιότητα ο στρατηγός, Ιγκορ Κυρίλλοφ, επικεφαλής των δυνάμεων ράδιο, χημικής, βιολογικής άμυνας των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, φαίνεται η στενή σύνδεση των κρατική ν φορέων των ΗΠΑ με τους βασικούς υπεργολάβους του αμερικανικού Πενταγώνου, όπως το Ίδρυμα του Χάιτνερ Μπάιντεν, και οι βασικοί προμηθευτές του σε εργαστηριακό εξοπλισμό, Metabiota και Black and Veoch, για όλα τα βιοεργαστήρια του Πενταγώνου στον κόσμο!!!

Δείτε εδώ την μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα:

Τα μεγέθη του προγράμματος στα εκατοντάδες εργαστήρια σε δεκάδες χώρες του κόσμου, κυρίως όσων στοιχείων έγιναν γνωστά από την Ουκρανία, εντυπωσιάζουν, τονίζει ο Κυρίλλοφ, ο οποίος εξηγεί ότι όλη η δραστηριότητα των εργαστηρίων ήταν κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του Πενταγώνου!!!

ΥΓ: Το Ίδρυμα του Χάιντερ Μπάιντεν που συνχρηματοδοτεί τα… ευαγή εργαστήρια του Πενταγώνου, διαθέτει κεφαλαία ύψους 2,4 δις δολάρια!!!

Πάντως μπροστά στο Σόρος, ο Χάιντερ φαντάζει… μικρομεσαίος!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.