Αίσχος!!! Με εντολή της διοίκησης η εισαγωγή ασθενών στο ΑΧΕΠΑ!!!

Σημεία και τέρατα φαίνεται πως συμβαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, με την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η οποία έχει ανάψει το πράσινο φως για την κατάργηση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας!!!

Η αποκάλυψη του εγγράφου της διοίκησης του ΑΧΕΠΑ, που επί της ουσίας ζητάει να κρίνει ποιοι ασθενείς θα εισάγονται στο νοσοκομείο, σοκάρει και εξοργίζει, καθώς επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ορισμένοι αντιλαμβάνονται τη δημόσια υγεία ως τσιφλίκι τους!!!

«Για την εισαγωγή των ασθενών στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ απαιτείται η έγκριση της διοίκησης!!!

Σε περίπτωση εισαγωγής χωρίς την απαιτούμενη έγκριση, το κόστος της διενεργηθείσας ιατρικής πράξης θα βαρύνει αποκλειστικά τον θεράποντα ιατρό!!!» ανέφερε το επαίσχυντο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του διοικητή του νοσοκομείου!!!

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια του «γαλάζιου» διοικητή του νοσοκομείου και προέδρου του Δ.Σ. Παντελή Παντελιάδη έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στη Βουλή, καθώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

«Το ΑΧΕΠΑ μετατρέπεται από δημόσιο νοσοκομείο σε τσιφλίκι, στο οποίο για να εισαχθείς θα πρέπει να έχεις την έγκριση από τον “γαλάζιο” διοικητή που μετατρέπεται σε κλινικάρχη!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο έγγραφο.

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, η διοίκηση του νοσοκομείου έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία δεν διαψεύδει το έγγραφο, αλλά μιλάει για εσκεμμένη διαρροή και προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δίνοντας ορισμένες εξηγήσεις.

«Στον ιατρικό χειρισμό των περιστατικών ουδεμία παρέμβαση γίνεται από τη διοίκηση του νοσοκομείου για οποιοδήποτε περιστατικό επείγον ή προγραμματισμένο!!!

Η έγκριση της διοίκησης αφορά μόνο τη διοικητική διαχείριση των προγραμματισμένων περιστατικών και όχι των επειγόντων, αποκλειστικά και μόνο για τη διατήρηση της ορθότητας και διαφάνειας της διαδικασίας ως προς την τήρηση της λίστας προτεραιότητας επεμβατικών πράξεων, που κατατίθεται στη διοίκηση του νοσοκομείου και την αποφυγή καταστρατήγησής της για οποιοδήποτε λόγο και αιτία, με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση και μόνο του συνόλου των πολιτών.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση παραβίασης της συγκεκριμένης διαδικασίας θα τηρούνται από τον νόμο οι προβλεπόμενες διατάξεις».

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.