Τι θα κέρδιζαν οι πολίτες με την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για μείωση φόρων στα καύσιμα!!!(παραδείγματα)

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ξανά την τροπολογία του για τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, αφού η κυβέρνηση παραμένει αμέτοχη ενώ η ακρίβεια καλπάζει!!!

Η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα θα έδινε τεράστια ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει να «κλείνει» τ’ αυτιά της στις φωνές να τον μειώσει!!!

Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να καταθέσει ξανά τροπολογία με στόχο τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα του τι θα κέρδιζαν οι πολίτες, αν η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τη μείωση των φόρων στα καύσιμα, γινόταν δεκτή.

Το κάθε νοικοκυριό θα πλήρωνε τουλάχιστον 300 ευρώ λιγότερα ανά 1.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης, ανάλογα και με τη διαμορφούμενη τιμή σε κάθε περιοχή!!!

Όσον αφορά στην αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων, ο κάθε πολίτης θα πλήρωνε λιγότερο τουλάχιστον 25 ευρώ ανά γέμισμα, ουσιαστικά δηλαδή κατά μέσο όρο τουλάχιστον 100 ευρώ λιγότερα το μήνα για όσους μετακινούνται καθημερινά!!!

Αν κάποιος βάζει στο αυτοκίνητό του πετρέλαιο κίνησης, θα πλήρωνε τουλάχιστον 6 ευρώ λιγότερα για κάθε γέμισμα.

Σε σχέση με το αγροτικό πετρέλαιο, καθώς μία μεσαία αροτριαία καλλιέργεια για όλο τον χρόνο χρειάζεται περίπου 20.000 λίτρα πετρελαίου, με την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ θα πλήρωναν λιγότερα 2.000 ευρώ. Επιπλέον με την ίδια τροπολογία, μία βαμβακοσυλεκτική μηχανή θα εξοικονομούσε σε κάθε γέμισμα 40€!!!

Τέλος ένα φορτηγό που εκτελεί μεταφορές από την Κεντρική Ελλάδα προς την Αθήνα και πίσω, χρειάζεται γύρω στα 300 λίτρα πετρελαίου για το κάθε δρομολόγιο.

Στα 15 δρομολόγια που εκτελεί μηνιαία από και προς την Αθήνα, με την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ, θα ξόδευε περίπου 450 ευρώ λιγότερα χρήματα μηνιαίως!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.