Συνεχίζει το «σφυροκόπημα» στην κυβέρνηση ο Κύρτσος: «Ο ένας οικονομικός υπουργός προέβλεπε πληθωρισμό 1% για το ’22, ο άλλος νομίζει ότι τα αυτοκίνητα είναι για τους πλούσιους»!!!

Δίχως σταματημό συνεχίζει το σφυροκόπημα στην κυβέρνηση ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος έστρεψε τα βέλη του εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα για τον πληθωρισμό και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη για την απίστευτη «πατάτα» που πέταξε, ότι «οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο».

Συγκεκριμένα, ο Γ. Κύρτσος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μέμφεται τον Χρήστο Σταϊκούρα για τις «επιτυχημένες» προβλέψεις του για τον πληθωρισμό λέγοντας ότι «έκανε προϋπολογισμό με πρόβλεψη πληθωρισμού 1% για το 2022» και τον Ιανουάριο διαμορφώθηκε στο 5,5% σύμφωνα με τη Eurostat.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη δήλωση του Θεόδωρου Σκυλακάκη, ότι «τα φτωχά νοικοκυριά δεν έχουν αυτοκίνητο …

Το μεγαλύτερο κομμάτι των συνταξιούχων, πάρα πολλοί άνεργοι δεν έχουν επίσης».

«Ο άλλος νομίζει ότι καύσιμα και αυτοκίνητα είναι για τους πλούσιους για αυτό πρέπει να μείνουμε με ρεκόρ ακρίβειας στη βενζίνη», σχολιάζει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Τέλος, ο Γ. Κύρτσος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει αυτό που όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται καθημερινά.

«Καμία σχέση με πραγματικότητα, κοινωνία», σημειώνει ο ίδιος κοιτώντας προς την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.