Σκέρτσος!!! Για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε!!!

Tην προσφυγή στο ΣτΕ την είχε κάνει αυτοπροσώπως ο Σκέρτσος, μέχρι τότε γενικός διευθυντής του ΣΕΒ και στη συνέχεια εγκέφαλος του επιτελικού κράτους!!!

Με αφορμή τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, μάθαμε ότι τρεις ημέρες μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 και την εκλογική νίκη του Μητσοτάκη, ο ΣΕΒ είχε τρέξει να κάνει προσφυγή για να ακυρώσει εγκύκλιο της προηγούμενης κυβέρνησης σχετικά με τις τριετίες.

Δηλαδή με την υποχρέωση του εργοδότη, στην περίπτωση που απασχολεί τρία χρόνια έναν εργαζόμενο με 586 ευρώ τον μήνα ή 22,83 ευρώ μεροκάματο, να του χορηγήσει μια μικρή αύξηση.

Και την προσφυγή αυτή την είχε κάνει αυτοπροσώπως ο Σκέρτσος, μέχρι τότε γενικός διευθυντής της οργάνωσης των εργοδοτών και στη συνέχεια εγκέφαλος του επιτελικού κράτους.

Τι μας λέει αυτή η ιστορία;  

Ότι ο ΣΕΒ, που κινδυνολόγησε απίστευτα με την αύξηση μισθού που επέβαλε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και επιχείρησε να προκαλέσει παρέμβαση των δανειστών για να ακυρωθεί το μέτρο, είδε την αλλαγή της διακυβέρνησης ως ευκαιρία.

Και έσπευσε να μπλοκάρει τις τριετίες μόλις η διακυβέρνηση της χώρας άλλαξε χέρια και ήρθε ο Μητσοτάκης στα πράγματα!!!

Και ήταν ο Σκέρτσος που ανέλαβε τη δουλειά και υπέγραψε την προσφυγή!!!

Επιβεβαιώνοντας ότι η αντίληψη μιας ανάπτυξης που βασίζεται σε μισθούς και εργασιακές σχέσεις εξαθλίωσης είναι αντίληψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη!!!

Την επιβεβαίωση την είδαμε άλλωστε από το νομοσχέδιο Χατζηδάκη για τα εργασιακά.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.