ΜΑΤ: Παραμόρφωσαν εργαζόμενο δήμου με χημικά -Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!!!(φωτο)

ΜΑΤ: Στο νοσοκομείο παραμορφωμένος, όπως φαίνεται στην αποκαλυπτική φωτο που δημοσιεύει η aftoddioikisi.gr, με τεράστιο πρήξιμο στο πρόσωπο βρίσκεται ο το μέλος της Διοίκησης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης, Χρύσανθος Κυριαζής.

Πρόκειται για τις επιπτώσεις του κοκτέιλ χημικών που εκτόξευσαν προχθές Παρασκευή τα ΜΑΤ κατά των εργαζόμενων που διαμαρτύρονταν για την περικοπή του επιδόματος βαρέων και ανθυγιεινών.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ «οι κύριοι της κυβέρνησης χτυπήσαν αυτούς που βρίσκονται κάθε μέρα μέσα στα χημικά, τις χλωρίνες και τα σκουπίδια, αυτούς που οι καρκίνοι και οι ηπατίτιδες έχουν χτυπήσει κόκκινο!!!

Αυτούς που σε όλη τη προηγούμενη περίοδο της πανδημίας αλλά και σήμερα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού».

Φωτο από το Σάββατο 19/2

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ «οι κύριοι της κυβέρνησης χτυπήσαν αυτούς που βρίσκονται κάθε μέρα μέσα στα χημικά, τις χλωρίνες και τα σκουπίδια, αυτούς που οι καρκίνοι και οι ηπατίτιδες έχουν χτυπήσει κόκκινο. αυτούς που σε όλη τη προηγούμενη περίοδο της πανδημίας αλλά και σήμερα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού».

Φωτο από  Κυριακή 20/2

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην προχθεσινή επίθεση της αστυνομίας ενάντια στους εργαζόμενους που διεκδικούσαν να μην μειωθεί ή περικοπή από καμιά ειδικότητα του ανθυγιεινού επιδόματος, η αστυνομία χρησιμοποίησε κοκτέιλ χημικών με αποτέλεσμα το μέλος της Διοίκησης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από πρήξιμο στο πρόσωπο που του προκάλεσαν τα χημικά.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο.

Ας μας απαντήσουν οι κύριοι της κυβέρνησης, ποιους νομίζουν ότι χτυπήσαν;

Να σας πούμε εμείς ποιους χτυπήσαν!!!

Χτυπήσαν αυτούς που βρίσκονται κάθε μέρα μέσα στα χημικά, τις χλωρίνες και τα σκουπίδια.

Χτυπήσαν αυτούς που οι καρκίνοι και οι ηπατίτιδες έχουν χτυπήσει κόκκινο. Χτυπήσαν αυτούς που σε όλη τη προηγούμενη περίοδο της πανδημίας αλλά και σήμερα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.