Κορονοϊός – Πλεύρης: Άρση όλων των μέτρων ως τέλη Μαρτίου – Κίνδυνος αναζωπύρωσης το Φθινόπωρο!!!

Πρόθεση των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα ως και τα τέλη Μαρτίου – «Δεν υπάρχει τέλος της πανδημίας» προειδοποιεί ο Θάνος Πλεύρης.

Την πρόθεση των κρατών της Ευρώπης να έχουν άρει όλα τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού ως τα τέλη Μαρτίου, αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Χαρακτηριστικά μετέφερε πως το μήνυμα που προκύπτει από το συμβούλιο των υπουργών Υγείας της ΕΕ είναι πως:

«Μέχρι τα μέσα έως τέλη Μαρτίου πρέπει να αρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα σε συνδυασμό με τις πιέσεις στα επιμέρους εθνικά συστήματα υγείας αλλά χωρίς εφησυχασμό»!!!

Ωστόσο ο κ. Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χτύπησε καμπανάκι ενόψει του Φθινοπώρου καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης του ιού και της πανδημίας. «όλοι οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το φθινόπωρο.

Η συνολική εικόνα ότι δεν πρέπει να εφησυχάζει η Ευρώπη για το τέλος της πανδημίας αλλά να είναι προετοιμασμένη» ξεκαθάρισε σημειώνοντας πως «Δεν υπάρχει τέλος της πανδημίας».

Όσον αφορά την διαχείριση του Covid 19 όλοι περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αρχίζει η τουριστική περίοδος για τη χώρα μας!!!

Οπότε θα ήταν αδύνατον να συνεχιστούν οι απαγορεύσεις!!!

Είστε πλέον, ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ,και δεν σας έχει δεν έχει μείνει ίχνος αξιοπιστίας !!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.