Καρφί Κώστα Μπακογιάννη στο θείο Κυριάκο: Εξωφρενικές οι αυξήσεις στο ρεύμα!!!

«Μπαϊράκι» από τον Κώστα Μπακογιάννη που χαρακτήρισε «εξωφρενικές» τις αυξήσεις στην ενέργεια!!!

Αντίθετα από τον θείο του και πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που κάνει σαν αν μην… υπάρχουν οι αυξήσεις στην ενέργεια που γονατίζουν τα νοικοκυριά, ο ανηψιός Κώστας Μπακογιάννης τις χαρακτήρισε «εξωφρενικές» και τόνισε ότι απαιτούνται σοβαρά μέτρα.

Μιλώντας στη χθεσινή (14.02.2022) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για τις αυξήσεις στην ενέργεια που βιώνουν τα νοικοκυριά και σημείωσε ότι «απαιτείται σοβαρή συζήτηση και όχι πυροτεχνήματα».

Αναφερόμενος στην πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» , Νάσου Ηλιόπουλου, για μείωση των δημοτικών τελών ως αντίβαρο σ΄ αυτές τις αυξήσεις, ο Κώστας Μπακογιάννης επισήμανε ότι δεν συνάδει με την εκτίμηση ότι αποτελούν «τεράστια βόμβα στα θεμέλια των οικονομικών των δήμων».

Επίσης έθεσε το θέμα της χρηματοδότησης των δήμων, λέγοντας απευθυνόμενος στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης: «αντέχετε να το συζητήσουμε πάνω από κόμματα και παρατάξεις;», επισημαίνοντας ότι εκείνος το θέτει διαχρονικά σ΄ όλες τις κυβερνήσεις.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις που έχει στη στέγαση η βραχυχρόνια μίσθωση, λέγοντας ότι την ευθύνη χάραξης της πολιτικής πρέπει να την έχουν οι δήμοι και όχι η κυβέρνηση.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.