Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας!!! Εισέπνευσε αέριο!!!

Το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατό της!!!

Αυτό που κανείς δεν ήθελε να σκεφτεί πως μπορεί να είναι αλήθεια, δείχνουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αποτελέσματα από τη νεκροψία – νεκροτομή και η επιστομονική εξέταση που έγινε στο άψυχο κορμάκι της μικρής Τζωρτζίνας, του τρίτου από τα παιδιά μιας οικογένειας στην Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Και ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο παιδί, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι η Τζωρτζίνα είναι θύμα εγκλήματικής ενέργειας!!!

Εντοπίστηκε αλλοίωση στο οστό της μύτης του παιδιού, η οποία φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Δηλαδή, το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατο της.

Οι εξελίξεις αυτές προκαλούν νέα δεδομένα.

Πλέον, αναζητείται ο άνθρωπος που ανάγκασε το παιδί να εισπεύσει το αέριο που προκάλεσε το θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο φάκελος της υπόθεσης είχε ανατεθεί στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ξεκίνησαν έρευνα για να αποκαλύψουν τις αιτίες θανάτου της Τζωρτζίνας, σε πρώτη φάση και σε δεύτερο χρόνο να διαπιστώσουν αν οι θάνατοι των δυο αδερφών της, της Μαλένας και της Ίριδας, οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Αύριο, Τρίτη (22.02.2022) αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Τα αποτελέσματά τους θα δώσουν κι άλλες “απαντήσεις” και οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών θα ανοίξουν τον πρώτο κύκλο των 15 προσώπων που θα κληθούν να δώσουν κατάθεση.

Πρόκειται για γιατρούς και νοσηλευτές που χειρίστηκαν την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας.

Άγνοια δηλώνει η οικογένεια

Το thebest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Κόττα, ο οποίος επεσήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. “Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς.

Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ίδιο δήλωσε στο thebest και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως επισημαίνει, προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί, ακόμα, δυνατό.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.