«Βόμβα» Λινού: Λάθος τα προνόμια στους εμβολιασμένους -“Και αυτοί μολύνουν”!!!

“Πρέπει να αναιρέσουμε κάποια μέτρα που έχουν ληφθεί κατά της πανδημίας για να συντηρηθεί η οικονομία, ωστόσο πρέπει να τηρούμε αυτά που δεν έχουν κόστος”, είπε μιλώντας στην Πρώτο Πρόγραμμα, η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αθηνά Λινού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη χρήση μάσκας, στην τήρηση ασφαλών αποστάσεων και στην αποφυγή κλειστών χώρων!!!

Η κ. Λινού αναφέρθηκε και στον διαχωρισμό που γίνεται μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου!!!

Όπως είπε χαρακτηριστικά «στην προσπάθεια να πείσουμε το σύνολο του πληθυσμού να εμβολιαστεί δίνουμε προνόμια στους εμβολιασμένους τα οποία όμως τους θέτουν σε κίνδυνο!!!

Και μολύνονται και μολύνουν, αλλά παρόλα αυτά τους επιτρέπουμε στην εστίαση και στη διασκέδαση να έχουμε πληρότητα 100%”.

Πρότεινε μάλιστα η πληρότητα να μειωθεί στο 70% και να υπάρχει φυσικός αερισμός των χώρων.

Για το Πάσχα, η κυρία Λινού είπε ότι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα, καθώς θα είναι καλός ο καιρός.

Επισήμανε ότι με σαφείς οδηγίες για τον ασφαλή τρόπο που θα ταξιδέψουμε και με «μια σύνεση» για να κινούμαστε στην ύπαιθρο με αποστάσεις, η πιθανότητα να νοσήσουμε θα είναι μικρή.

«Ελπίζουμε ότι μέχρι τότε θα έχουν μειωθεί τα κρούσματα δεν θα είμαστε στα σημερινά επίπεδα.

Οπότε σε περιοχές που είναι μικρότερη η διασπορά της νόσου θα μπορούμε να πάμε, αλλά με τη σύνεση να γιορτάσουμε έξω και όχι να βρεθούμε σε κλειστούς χώρους όλοι μαζί», υπογράμμισε.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.