Νέο χτύπημα Φουρθιώτη στον Γεραπετρίτη: Στη φόρα ευχαριστήριο μήνυμα του υπουργού!!! Με την πλάτη στον τοίχο ο Γεραπετρίτης, που βλέπει τον Φουριώτη να τον εκθέτει, ενώ εκείνος τα… βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Με την πλάτη στον τοίχο ο Γιώργος Γεραπετρίτης, που βλέπει τον Μένιο Φουριώτη να τον εκθέτει, ενώ εκείνος τα… βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με «πρωταγωνιστές» τον Μένιο Φουρθιώτη και τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Μια υπόθεση που φαίνεται πως θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια.

Σε δήλωσή του, το βράδυ της Κυριακής (23.01.2022) ο Γιώργος Γεραπετρίτης, παραδέχτηκε ότι είχε τηλεφωνήσει στον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν επειδή… δεχόταν απειλές για τη ζωή του και περισσότερο επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά έδωσε εξηγήσεις.

Και πριν… Γεραπετρίτης «μιλήσει», ήρθε μια νέα ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη να εκθέσει ακόμη περισσότερο τον υπουργό Επικρατείας.

Ο παρουσιαστής και εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά «έδωσε» για δεύτερη φορά τον Γιώργο Γεραπετρίτη, αυτή τη φορά δημοσιοποιώντας μήνυμα από τον Δεκέμβριο του 2020 όταν ο υπουργός τον ευχαριστούσε, με θερμά λόγια, για βίντεο στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Σημειώνεται δε ότι τον Δεκέμβριο του 2020 ο Μένιος Φουρθιώτης δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

Δεχόταν όμως μηνύματα από τον Γιώργο Γεραπετρίτη!!!

«Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο για να μην υπάρχουν απορίες», έγραψε ο Μένιος Φουρθιώτης, κάνοντας πράξη την «απειλή» πως θα δώσει στη δημοσιότητα και μηνύματα.

Το πρώτο χτύπημα Φουρθιώτη
Αυτό ήταν το δεύτερο «χτύπημα» του Μένιου Φουρθιώτη στον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Γιατί το μεσημέρι της Κυριακής είχε ανεβάσει ένα tweet με κλήσεις στο κινητό του από τον Ιανουάριο του 2021.

Και είχε μιλήσει περισσότερες από 5 φορές με τον υπουργό Επικρατείας, ενώ τηλεφώνημα είχε και από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Εκβιασμός και διασυρμός
Στις αποκαλύψεις Φουρθιώτη αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε λόγο για δημόσιο εκβιασμό και διασυρμό του υπουργού Επικρατείας και απαίτησε εξηγήσεις και απαντήσεις.

«Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού Επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη;

Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους;

Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Μισόλογα Γεραπετρίτη

Ο υπουργός Επικρατείας απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντί να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις για τις κλήσεις στον Φουρθιώτη, επέλεξε να κατηγορήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ανθρωποφαγία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας.

Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη.

Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του.

Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική.

Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη.

Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα.

Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.