Νέα αποκάλυψη για την «δημοσκοπική» εταιρεία Αbacus: Πήρε πρόσφατα 150.000 ευρώ από την κυβέρνηση,και 500.000€ απ’ τον Πατουλη!!!(βίντεο-φωτο)

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για την «δημοσκοπική» εταιρεία, Abacus Research, η οποία είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό και έκανε μια «δημοσκόπηση» που προκαλεί… τουλάχιστον γέλιο!!!

Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει πάρει επί κυβερνήσεως ΝΔ 150.000 ευρώ και διεξάγει έρευνες για κρατικούς οργανισμούς.

Για την ΕΡΤ, για το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για το ΚΕΘΕΑ και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών.

Χρήματα των φορολογούμενων Ελλήνων που δόθηκαν σε μια μυστηριώδη εταιρεία, χωρίς να γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποιο κριτήριο για την επιλογή της.

Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση, άλλωστε πριν λίγες ημέρες δόθηκαν 500.000 ευρώ στην εταιρεία, GRGenesis Facility Management, από την Περιφέρεια Αττικής.

Από την συγκεκριμένη εταιρεία προμηθευτήκαμε τα γνωστά πλέον «θηρία» του Γ.Πατούλη, που έμειναν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες με κόστος 500.000!!!

Ναι δεν είναι τυπογραφικό λάθος!!!

Τα χρήματα που πήρε από το ελληνικό κράτος μάλλον ήταν αρκετά για να κάνει μια «δημοσκόπηση» για λογαριασμό του Alpha, η οποία έγινε σε μόλις 300 νοικοκυριά και έβγαλε τα πιο απίστευτα ποσοστά που έχουμε δει ποτέ σε δημοσκόπηση.

Οι αθεόφοβοι έδωσαν τη ΝΔ στο 32,0%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17,5%, το ΚΙΝΑΛ στο 17,0%, το ΚΚΕ στο 5,0% (το μόνο μάλλον που  πέτυχαν)

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.