Μένιος Φουρθιώτης: Δίνει τη μισή ΝΔ–Είχαν και οικονομικές συναλλαγές!!!( φωτο συνομιλιών)

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πληρώσει και δικηγόρο βουλευτή της ΝΔ – Μπαράζ τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων με γνωστά γαλάζια στελέχη!!!

Τις στενές σχέσεις που διατηρούσε με τη Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνει ο Μένιος Φουρθιώτης σε νέα του ανάρτηση.

Μεταξύ άλλων δίνει στη φόρα επικοινωνίες που είχε με Μάκη Βορίδη, Σοφία Βούλτεψη, Νότη Μηταράκη, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Νίκο Ρωμανό, Άννα Στρατινάκη, ενώ φαίνεται ότι είχε μέχρι και οικονομικές συναλλαγές.

Μεταξύ άλλων φαίνεται ότι είχε στενή σχέση με τον βουλευτή της ΝΔ και δικηγόρο Κώστα Καραγκούνη και μάλιστα του είχε καταβάλει χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, του έδωσε 3.720 ευρώ με αιτιολογία «γραμμάτιο δίκης Μένιου Φουρθιώτη 6/11/2020». Ο Κώστας Καραγκούνης όταν είδε ότι μπήκαν τα λεφτά απάντησε ενθουσιασμένος «πρώτη φορά βλέπω τέτοια ανταπόκριση. Φιλιά!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο ο τηλεπαρουσιαστής ήταν στα δικαστήρια με την Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς τον κατηγορούσε για υπεξαίρεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Σε επικοινωνία που είχε με τον Νότη Μηταράκη, ο νυν υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου λέει ότι έφυγε από το υπουργείο Εργασίας καθώς ήταν «σφαγμένος» με τον Γιάννη Βρούτση. «Ούτε καλημέρα» έλεγαν, όπως χαρακτηριστικά έγραφε.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης φαίνεται ότι ένιωθε ιδιαίτερα άνετα με τον Μένιο Φουρθιώτη, τον οποίο τον αποκαλούσε «Μένιο».

Η απάντηση του υπουργού ήρθε μετά από ένα αποθεωτικό αφιερώμα του Φουρθιώτη στο τηλεοπτικό κανάλι Epsilon.

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.