Λοβέρδο ως κοινό υποψήφιο Περιφερειάρχη ετοιμάζεται να προτείνει ο Κυριάκος στον Ανδρουλάκη στη Λήμνο!!!

Λύση στο “αδιέξοδο” Λοβέρδου που έχει στα χέρια του ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ετοιμάζεται, όπως μαθαίνουμε, να του προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στις 6 Ιανουαρίου για τη γιορτή των Θεοφανείων στην ακριτική Λήμνο, όπου, εντελώς συμπτωματικά, επέλεξε και ο Νίκος Ανδρουλάκης να επιπσκεφτεί για τα Θεοφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ μία πρόταση σε σχέση με τον συνυποψήφιό του για την προεδρία του Ανδρέα Λοβέρδο: να είναι ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με την κοινή στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!!!

Ως κίνηση καλής χειρονομίας και “καπάρο” για τα επόμενα…

Η πρόταση αυτή θα “πατήσει” και στο γεγονός ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό του στην Περιφέρεια Αττικής στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Τώρα, αν αυτό σημαίνει ότι στην Περιφέρεια Αττικής πήγαν και ψήφισαν υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου και ψηφοφόροι που είναι κοντά στον πρόεδρο Κυριάκο, και άρα η υποψηφιότητά του δεν θα συναντούσε μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του….

Άντε μετά να γιάνει ο Πατούλης από τον κορονοϊό!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.