Καθαρή νίκη του Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ!!!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο διάδοχος της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις ο ευρωβουλευτής του κόμματος γίνεται ο επόμενος πρόεδρος του επικρατώντας άνετα του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Ανδρουλάκης παίρνει το 67,99% των ψήφων, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου παίρνει 32,01% στο 81,46% των εκλογικών τμημάτων.

Όπως είχαν δείξει και τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, το προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν μη αναστρέψιμο και οι περίπου 206.000 πολίτες που προσήλθαν στη κάλπη απλά επιβεβαίωσαν το προβάδισμα του.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 98.431 ψήφους και ποσοστό 36,88%, με δεύτερο τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος συγκέντρωσε 74.093 ψήφους και ποσοστό 27,97%.

Σε γενικές γραμμές η διαδικασία κύλησε ομαλά, με ελάχιστα παρατράγουδα. Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στον Ορχομενό όταν, σύμφωνα με καταγγελίες, εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου είδε εκπρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη να επιχειρεί να εγγράψει στο tablet ψηφοφόρους οι οποίοι δεν είχαν ψηφίσει, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Επίσης, πρόβλημα παρουσιάστηκε στην Ερέτρια, καθώς δεν καταχωρήθηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα καμία ψήφος από την έναρξη της διαδικασίας.

Όταν διαπιστώθηκε το λάθος, αποφασίστηκε να ακυρωθεί όλη η διαδικασία και να κλείσει το εκλογικό τμήμα, προκειμένου να μην τεθεί ζήτημα ακυρότητας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Συγχαρητήρια από Λοβέρδο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης. Όλοι μας να αγωνιστούμε για μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ», αναφέρει ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Λοβέρδου.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.