Η αδυναμία της επιστήμης να παράξει “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ” εμβόλιο!!!

Γινόμαστε μάρτυρες ΔΥΣΤΥΧΩΣ της αδυναμίας της επιστήμης να παράξει πραγματικό εμβόλιο!!!

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια, μέχρι τώρα, για ιλαρά, φυματίωση κλπ τα κάναμε και στη συνέχεια δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα νόσησης για την συγκεκριμένη νόσο που το κάναμε!!!

Μετά από 2 σχεδόν χρόνια της πανδημίας, όπως τη χαρακτηρίζουν, οι φαρμακευτικές εταιρείες ζητούν συνεχώς νέες “αναμνηστικές “δόσεις ή ενίσχυσης!!!

Τι σημαίνει αυτό;

ΑΠΟΤΥΧΙΑ  των φαρμακευτικών εταιρειών να παρασκευασουν ένα εμβόλιο που δε θα χρειάζεται ξανά και ξανά “αναμνηστικές”δόσεις για να διατηρήσει στον εμβολιασμένο την όποια προστασία!!!

Λειτουργώντας ως επιχειρήσεις που το μέλημά τους είναι το ΚΕΡΔΟΣ έχουν καταφέρει να επιβάλλουν την βούλησή τους στις πολιτικές ηγεσίες του λεγόμενου “Δυτικού κόσμου” μέσω στέρησης ελευθεριών στους πολίτες της κάθε χώρας με πιστοποιητικά μετακίνησης, πιστοποιητικά εισόδου σε χώρους εστίασης και διασκέδασης να ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ τους πολίτες τους σε νέες και νέες δόσεις!!!

ΜΗ μου πείτε ότι δεν έχει περάσει από το μυαλό όλων σας ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικά συμφέροντα;;;

Το θέμα είναι ότι όλοι μας τα συζητάμε,χαμηλόφωνα, μεταξύ μας αλλά λίγοι έχουν τη δύναμη να τα φωνάξουν!!!

Ο ΦΟΒΟΣ είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την κάθε ενέργεια του ανθρώπου και πόσο μάλλον ο ΦΟΒΟΣ του θανάτου!!!

Θέλουμε μια φυσιολογική ζωή,όπως την ξεραμε,ή θέλουμε μια ζωή που απλά θα επιβιώνουμε;;;

Ας αναλογιστούμε λοιπόν όλοι μας τι θέλουμε και να πράξουμε τα δέοντα είτε ορθωνοντας το ανάστημά μας ή να κρυφτούμε στην “τρύπα του ΦΟΒΟΥ” μας!!!

 

 

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.