Μετωπική επίθεση Αντώναρου σε Μητσοτάκη: «Θεωρεί αμόρφωτους τους Έλληνες, νομίζει ότι μπορεί να τους πλασάρει όποια πραγματικότητα θέλει αυτός» (ηχητ.)

Μετωπική επίθεση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις τελευταίες εξελίξεις που δείχνουν πως η κυβέρνηση των «αρίστων» ασχολείται μόνο με την επικοινωνία και με την ωραιοποίηση του πρωθυπουργού πάσει θυσία.

Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και το… γεγονός πως εν έτει 2021 πιστεύει ότι μπορεί να κρύψει – χωρίς επιπτώσεις – μέρος της συνέντευξης του πρωθυπουργού σε μεγάλη εφημερίδα των ΗΠΑ.

Ένα ζήτημα που μόνο η ίδια η κυβέρνηση και το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη μπορούν να απαντήσουν.

Επιπλέον, ο Ευ. Αντώναρος δεν άφησε ασχολίαστη την Εξεταστική για τη λίστα Πέτσα, συγκρίνοντας τον Στ. Πέτσα με τον Κούρτς της Αυστρίας, που στην περίπτωση του πρώην καγκελάριου ασκείται ποινική έρευνα εις βάρος του, ενώ στην περίπτωση του Έλληνα υπουργού… δεν καλείται καν να εξεταστεί!

«Είναι πρωτοφανές, όταν δίνεται συνέντευξη σε μια διαπρεπή δημοσιογράφο της Washington Post – η οποία τυγχάνει να είναι και κόρη της ιδρύτριας της εφημερίδας που στο παρελθόν αποκάλυψε το σκάνδαλο Watergate – να γίνεται λογοκρισία στα όσα συζητήθηκαν», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και τον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Η δημοσιογράφος έκανε… ευθείες ερωτήσεις, όπως έκανε πρόσφατα και η Ολλανδή δημοσιογράφος πρόσφατα.

Ερωτήσεις που απάντησε με έναν αδέξιο τρόπο ο πρωθυπουργός.

Όλο αυτό το κομμάτι όμως της συνέντευξης δεν περιλαμβάνεται στο κείμενο που δόθηκε τελικά από το Μέγαρο Μαξίμου, στη δημοσιότητα. Έτσι σχηματίστηκε η εντύπωση πως στη διάρκεια της συνέντευξης συζητήθηκαν μόνο τα θέματα που άπτονται της οικονομίας.

Ο πρωθυπουργός έχει την εντύπωση πως οι κάτοικοι της χώρας μας είναι αμόρφωτοι, αδιάβαστοι και κάφροι, και νομίζει πως μπορεί να τους πλασάρει ως πραγματικότητα ό,τι θέλει ο ίδιος», τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο «οι πρωθυπουργοί δεν αποφεύγουν τις δύσκολες ερωτήσεις.

Εκεί φαίνονται άλλωστε και οι ικανότητες ενός ικανού πολιτικού, να μπορεί να απαντά και σε ερωτήσεις για τις οποίες δεν τον προετοίμασαν οι συνεργάτες του. Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν είναι συνηθισμένος να κάνει ανοικτό διάλογο».

«Πρωτοφανή», χαρακτήρισε ο κ. Αντώναρος, «κι αυτά που γίνονται με την εξεταστική για την λίστα Πέτσα.

Στην Αυστρία έπεσε ο Κουρτς και αυτή τη στιγμή γίνεται ποινική έρευνα σε βάρος του.

Φαντάζεστε να γινόταν αυτή η έρευνα δίχως να εξεταστεί ο πρώην Καγκελάριος της Αυστρίας; Εδώ αντίθετα, ο υπουργός του οποίου την υπογραφή φέρει η διαδικασία που έχει τεθεί υπό διερεύνηση, δεν καλείται να εξεταστεί.

Ποιος έδωσε τα χρήματα αυτά στα ΜΜΕ;

Έπεσαν από τον ουρανό;

Δεν καταλαβαίνουν πάντως εκείνοι που έλαβαν αυτή την απόφαση, πως με την στάση τους απλώς δημιουργούν θόρυβο και προκαλούν να πέσει επάνω στην υπόθεση περισσότερο φως».

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί το ηχητικό ντοκουμέντο:

https://soundcloud.com/user-899349255/26-11-21-1055a?

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.