Εκπληκτικά αποτελέσματα από το Ισραηλινό εμβόλιο BriLife που δεν έχει ουδεμία σχέση με mRNA!!! Λειτουργεί κατά όλων των γνωστών μεταλλάξεων!!!

Το εμβόλιο του Ισραήλ για τον COVID λειτουργεί κατά της παραλλαγής Delta – νέα δεδομένα 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το εμβόλιο BriLife του Ισραήλ, ένα εμβόλιο που βασίζεται σε φορείς και όχι ένα εμβόλιο mRNA, είναι αποτελεσματικό έναντι των παραλλαγών του Coronavirus.

(Ένα εμβόλιο ιικού φορέα είναι ένα εμβόλιο που χρησιμοποιεί έναν ιικό φορέα για την παροχή γενετικού υλικού που κωδικοποιεί ένα επιθυμητό αντιγόνο στα κύτταρα-ξενιστές του δέκτη.)

Της MAAYAN JAFFE-HOFFMAN
Δημοσίευση: 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 20:05/

Νέα έρευνα που διεξήχθη από το Ισραηλινό Ινστιτούτο Βιολογικής Έρευνας έδειξε ότι το εμβόλιο Brilife είναι αποτελεσματικό κατά της παραλλαγής Delta, επιβεβαίωσε η Jerusalem Post.

Συγκεκριμένα, οι δοκιμές εξουδετερωτικών αντισωμάτων που πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο IIBR έδειξαν ότι τα αντισώματα του εμβολίου διατηρούν την ικανότητα εξουδετέρωσης και στα τέσσερα κύρια ιικά στελέχη: Alpha, Beta, Gamma and Delta.

Τα δεδομένα έχουν υποβληθεί για αξιολόγηση από ομοτίμους από μεγάλο επιστημονικό περιοδικό.

Το Ινστιτούτο είπε ότι δεν μπορούσε να συζητήσει τα δεδομένα μέχρι να γίνει αποδεκτή για δημοσίευση η έκθεση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NeuroRx CEO Dr. Jonathan Javitt , επιβεβαίωσε ότι είχε δει τα δεδομένα.

Είπε ότι του δόθηκε άδεια από το IIBR να το συζητήσει.

Τον Ιούλιο, το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψει συμφωνία με την NRx για λογαριασμό της IIBR για να βοηθήσει στην ταχεία παρακολούθηση του εμβολίου BriLife του Ισραήλ.

Η αμερικανική εταιρεία, η οποία διαπραγματεύεται στο Nasdaq, έλαβε αποκλειστικά δικαιώματα ανάπτυξης, κατασκευής και μάρκετινγκ παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Javitt, το εργαστήριο είχε πρόσβαση στον ορό αίματος εμβολιασμένων ασθενών που διαπιστώθηκε ότι είχαν αναπτύξει αντισώματα.

Στο εργαστήριο, οι ερευνητές μπόρεσαν να ελέγξουν εάν αυτά τα δείγματα είχαν τα ίδια αντισώματα κατά της παραλλαγής Delta και διαπίστωσαν ότι είχαν.

Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA που έχουν χορηγηθεί σε μεγάλο βαθμό στο Ισραήλ μέχρι σήμερα βρέθηκε να μειώνεται μετά από περίπου τέσσερις έως έξι μήνες και ότι ήταν λιγότερο ισχυρή έναντι της εξαιρετικά μολυσματικής παραλλαγής Delta.

Το Ισραήλ ξεκίνησε μια εκστρατεία τρίτης βολής που επιβράδυνε τη μόλυνση για άλλη μια φορά, καταφέρνοντας να παραμείνει ανοιχτό ακόμα και όταν η παραλλαγή κυκλοφορούσε σε όλο το Ισραήλ.

Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια Ισραηλινοί έχουν εμβολιαστεί με τρίτο εμβόλιο.

Δεν υπάρχει ακόμη νέα έρευνα για το πόσο καιρό θα λειτουργήσει το αναμνηστικό, αλλά οι υπεύθυνοι υγείας αναμένουν μεταξύ έξι μηνών και ενός έτους.

Το εμβόλιο Brilife, αντίθετα, είναι ένα εμβόλιο που βασίζεται σε φορείς.

Λαμβάνει τον ιό της φυσαλιδώδους στοματίτιδας (VSV) και τον κατασκευάζει γενετικά έτσι ώστε να εκφράζει την πρωτεΐνη ακίδας του νέου κορωνοϊού στο περίβλημά του.

Μόλις εγχυθεί, δεν προκαλεί από μόνο του ασθένεια. 

Το VSV δεν βλάπτει τον άνθρωπο.

Αντίθετα, το σώμα αναγνωρίζει την πρωτεΐνη ακίδας που εκφράζεται στο περίβλημα και αρχίζει να αναπτύσσει μια ανοσολογική απόκριση.

Το εμβόλιο θα χορηγηθεί αρχικά με παραδοσιακή ένεση.

«Το εμβόλιο BriLife διαφέρει από τα άλλα εμβόλια για τον COVID-19 παρουσιάζοντας ολόκληρη την πρωτεΐνη ακίδας COVID-19 στο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος», εξήγησε η NRx σε μια ανακοίνωση τον Αύγουστο.

«Διαφέρει επίσης από άλλες προσεγγίσεις εμβολίου κατά του COVID-19 στο ότι είναι ένα αυτοδιαδιδόμενο εμβόλιο ζωντανού ιού στο οποίο η πρωτεΐνη ακίδας του εμβολίου φαίνεται να εξελίσσεται με τρόπο σύμφωνο με την εξέλιξη του ιού SARS-CoV-2 στη φύση.

«Έτσι, ενώ μπορεί να προκύψουν παραλλαγές που υποστηρίζουν τον χειροκίνητο εμπλουτισμό του εμβολίου έναντι αυτών των συγκεκριμένων παραλλαγών, το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να συνεχίσει να εξελίσσεται με τρόπο που να παρέχει συνεχή προστασία έναντι των παραλλαγών», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Javitt είπε ότι υπάρχει λόγος να είμαστε «αισιόδοξοι» ότι το εμβόλιο Brilife έχει τη δυνατότητα να είναι τόσο ανθεκτικό όσον αφορά την προστασία του από νέες παραλλαγές όσο και μακρόβιο όσον αφορά την ανοσία που παρέχει.

Το Ισραήλ έχει ήδη ολοκληρώσει τη δοσολογία των συμμετεχόντων σε μια κλινική δοκιμή Φάσης ΙΙ του Brilife. 

Περίπου 450 άτομα έλαβαν υψηλή δόση ή κορυφαία δόση του εμβολίου, η οποία φαίνεται να είναι η βέλτιστη και αποτελεσματική. 

Οι υπόλοιποι από τους περίπου 900 συμμετέχοντες έλαβαν δόσεις που ήταν πολύ χαμηλές και τους συνέστησαν να κάνουν εμβόλιο Pfizer.

Η Jerusalem Post έμαθε επίσης την Κυριακή ότι τα προκαταρκτικά δεδομένα που ελήφθησαν πριν από περίπου ένα μήνα από αυτή τη δοκιμή Φάσης ΙΙ που έλαβε χώρα στο Ιατρικό Κέντρο Sheba, στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Hadassah και σε άλλα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, είχαν μέχρι στιγμής δείξει εκπληκτικά αποτελέσματα:

Μόνο πέντε από τους περίπου 250 ασθενείς που μπορούσαν να αξιολογηθούν εκείνη τη στιγμή είχαν προσβληθεί από τον ιό – τέσσερις από αυτούς είχαν λάβει εικονικό φάρμακο.

Όταν ρωτήθηκε για τα δεδομένα, ο καθηγητής Yossi Caraco, διευθυντής της μονάδας κλινικής έρευνας στο Hadassah-University Medical Center που βοήθησε στη διεξαγωγή της μελέτης για το Ισραήλ, είπε ότι αυτά τα δεδομένα έπρεπε να εξεταστούν με προφύλαξη καθώς δεν ήταν μόνο πολύ νωρίς για αναφορά, αλλά δεν αντανακλούσε τους κύριους στόχους της δοκιμής: ασφάλεια και ανοσολογική απόκριση.

«Αυτά είναι μερικά δεδομένα και είναι πρόωρα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», τόνισε ο Caraco. “Το δείγμα ήταν σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και από τότε έχουν υπάρξει περισσότερα δεδομένα.”

Αλλά πρόσθεσε ότι «εξακολουθεί να φαίνεται πολύ καλό».

Είπε ότι τα στοιχεία αναμένεται να επανεξεταστούν πλήρως και να δημοσιευτούν κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

Η NRx σχεδίαζε να ξεκινήσει μια μελέτη εικονικού φαρμάκου Φάσης ΙΙ στη Γεωργία, αλλά αυτή η μελέτη έπρεπε να μεταφερθεί σε μελέτη εγγραφής Φάσης ΙΙ/ΙΙΙ, που σημαίνει ότι δεν θα συγκρίνει το εμβόλιο Brilife με εικονικό φάρμακο αλλά με ένα ήδη εγκεκριμένο εμβόλιο.

Αυτό ονομάζεται μελέτη μη κατωτερότητας.

Η μελέτη έχει ήδη επωφεληθεί από τη συμβολή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.

Η εταιρεία περιμένει να ξεκινήσει μετά τις 2 Δεκεμβρίου, όταν μια συνεδρίαση της ανεξάρτητης επιτροπής παρακολούθησης ασφάλειας του Υπουργείου Υγείας πρόκειται να επανεξετάσει τα δεδομένα της δοκιμής Φάσης ΙΙ του Ισραήλ και να επιβεβαιώσει ότι το εμβόλιο έχει καλό προσδιορισμό ασφάλειας.

Ο Javitt είπε ότι το Ισραήλ θα συμμετάσχει επίσης σε αυτή τη μελέτη εγγραφής.

«Υπάρχει ένας σημαντικός πληθυσμός ενηλίκων στο Ισραήλ που αρνήθηκαν να κάνουν εμβόλια mRNA και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν τηλεφωνήσει στις τοποθεσίες μελέτης μας και προσφέρθηκαν εθελοντικά να συμμετάσχουν στη μελέτη», είπε.

Εντυπωσιακό πράγματι.

(Σημειώνουμε ότι στο Ισραήλ πάνω από 1,1 εκατ. πολίτες που έλαβαν δύο δόσεις εμβολίου της Pfizer δεν έσπευσαν να λάβουν την 3η δόση, ενώ τουλάχιστο 650.000 Ισραηλινοί παραμένουν εντελώς ανεμβολίαστοι…Περίπου 4 εκατ. από ένα συνολικό πληθυσμό 9,3 εκατ. έχουν κάνει και τις 3 δόσεις)

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.