ΑΠΑΤΩΝΙΕΣ!!! Δεύτερη διάψευση πανεπιστημιακού για τον «κατάλογο Λοβέρδου»!!!

Μικραίνει και άλλο η λίστα με το κείμενο στήριξης της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου που ανακοίνωσε το γραφείο του υποψηφίου για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο…καθηγητής χημείας (University of Calgary, Καναδά, Victoria University, Αυστραλία) Γιάννης Ματσούκας, μετά τον συνάδελφό του Χριστόφορο Σκαμνάκη, ενημέρωσε πως«με μεγάλη έκπληξη, είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το όνομά μου σε λίστα 100 Καθηγητών Πανεπιστημίου οι οποίοι υπογράφουν και στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Λοβέρδου», ζητώντας την αφαίρεση του ονόματός του.

«Σας δηλώνω ότι ουδέποτε υπέγραψα κείμενο υποστήριξης, του κατά τα αλλά δυναμικού και εξαιρετικού στελέχους του κοινοβουλίου κ. Λοβέρδου, και δε θα ήθελα με κανένα τρόπο να θέσω την οποιαδήποτε επιστημονική προσφορά μου στην παιδεία στην υπηρεσία μιας κομματικής υποψηφιότητας, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή» δηλώνει ο κ. Ματσούκας.

Οι υπογραφές έγιναν 99 και τώρα 98 ενώ άγνωστο παραμένει αν και κάποιος άλλος πανεπιστημιακός θελήσει να αποσύρει το όνομά του από τον κατάλογο στο μέλλον.

Απλά να πούμε ότι ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ για όσα συμβαίνουν στον χώρο του ΚΙΝΑΛ έχοντας ως ΠΑΣΟΚ μεγάλη ιστορία που μ’ αυτές τις ενέργειες τη διασύρει!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.