Απίθανη αποκάλυψη: Χρησιμοποίησε το προεδρικό αεροσκάφος για τη διαδρομή Χανιά-Ηράκλειο η Κατ.Σακελλαροπούλου;;;

Σε μια απίθανη αποκάλυψη προχώρησε η στήλη BIGMOUTH του ενημερωτικού site του Γιάννη Κουρτάκη, Powergame.gr.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο, για να μετακινηθεί από τα Χανιά στο Ηράκλειο, χρησιμοποίησε το προεδρικό… αεροσκάφος!!!

“Κάπου πήρε το αυτί μου ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου για να μετακινηθεί από τα Χανιά στο Ηράκλειο, χρησιμοποίησε το προεδρικό αεροσκάφος.

Γι αυτό επιβάλλεται να «τρέξει» ο υφυπουργός Καραγιάννης το project του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης, που ως γνωστόν του το έχει αναθέσει προσωπικά (εδώ και καιρό) ο Μητσοτάκης”, σχολιάζει χαρακτηριστικά η στήλη.

Κατά την παραμονή της στην Κρήτη και κατά τη συνάντηση με το ζεύγος Μητσοτάκη στην εξοχική τους βίλα στο Ακρωτήρι Χανίων, άγνωστο παραμένει αν τέθηκε το θέμα του άθλιου οδικού άξονα του νησιού.

Ο “ψευταράκος” πρωθυπουργός, όπως αποκάλυψε το theFAQ, έκανε αναρτήσεις στο instagram από το “Μαξίμου” και την ίδια ώρα βρισκόταν στην Κρήτη!!!

Μάλιστα το τοπικό site zarpanews.gr, σχολιάζει πως “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να διέψευσε όσους περίμεναν ότι θα τον έβλεπαν στην αναγόρευση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε επίτιμη Πρόεδρο του Ιδρύματος «Βενιζέλος» ή… στα εγκαίνια της σπουδαίας έκθεσης στην Δημοτική Πινακοθήκη από την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Όμως ο ίδιος και η Μαρέβα έδειξαν στην Πρόεδρο και στον σύντροφό της, τί θα πει Κρητική φιλοξενία…

Όπως μαθαίνω, το μεσημέρι του Σαββάτου, Σακελλαροπούλου – Κοτσώνης ήταν προσκεκλημένοι του Πρωθυπουργικού ζεύγους στη βίλα στο Ακρωτήρι”.

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.