Καλόγηρος: Αυτός είναι ο «ανεξάρτητος» κουμπάρος του Άδωνη που αναλύει τις πληρωμένες έρευνες!!!

Γράφει ο Άδωνης Γεωργιάδης στο Instagram «Με τον κουμπάρο και φίλο μου Στέργιο Καλόγηρο και την κόρη του Φαίη Καλογήρου που είναι υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα με τον Γιώργο Πατούλη. Καλή επιτυχία Φαίη δεν ξεχνάμε πόσα κάνατε με την «Βεργίνα» Τηλεόραση για την Μακεδονία μας…»

Οι αποκαλύψεις για την απευθείας ανάθεση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη εν μέσω πανδημίας σε φιλική εταιρεία δημοσκοπήσεων της Θεσσαλονίκης (Interview του Δημήτρη Βασιλειάδη) χτύπησαν μάλλον χρυσάφι αφού αποκαλύπτει το φιλικό «περιβάλλον» του υπουργού που τον στηρίζει!!!

Όπως έγραψε το documentonews.gr η εταιρεία και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της και αναλυτής, Δημήτρης Βασιλειάδης συνεργάζεται στενά με το κανάλι Βεργίνα TV και τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο, του περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά και κουμπάρο του Άδωνη Γεωργιάδη.

Επιπλέον η κόρη του κυρίου Καλογήρου, Φαίη και στέλεχος του καναλιού «Βεργίνα TV», είναι σύμβουλος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και μάλιστα… Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Ομογένειας.

Αλλά αν παρακολουθήσουμε τις τοποθετήσεις on camera του ίδιου του κυρίου Καλογήρου, τότε θα ακούσετε για σενάρια συνωμοσίας, Σόρος, φίδια και βατράχια.

Θεωρίες συνομωσίας για τον Κορονοϊό, πίσω από τον οποίο βρίσκεται ο Μπιλ Γκέιτς μαζί με τους Κινέζους.

Βλέπει μάλιστα συμμαχία αυτών με τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ και με κερασάκι στην τούρτα… ο Σόρος!

Αναφέρει μάλιστα πως τώρα «αυτοί» θα προσπαθήσουν να εμβολιάσουν όλο τον πλανήτη με τα εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς, αμφιβόλου ποιότητος, χαρακτηρίζοντας τον κορονοϊό «μπίζνα» από την οποία θα βγάλουν τρισεκατομμύρια δολάρια.

Και όλα αυτά μέσω ενός παγκόσμιου πειράματος ελέγχου της ανθρωπότητας μέσω φόβου… όπως αναφέρει!

Χαρακτηρίζει μάλιστα όσους (πολιτικούς) καλούν σε εμβολιασμό ή βλάκες ή ότι τα παίρνουν!!!

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις αναλύσεις σημειώνει πως είναι ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, στήριξε Μητσοτάκη και περιμένει δημοψήφισμα για την Μακεδονία.

Ένα χρόνο πριν (επίσης) ο… αναλυτής κ. Καλόγηρος έβλεπε τον Σόρος πίσω από τη συμφωνία των Πρεσπών, πάντα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και κατά ΣΥΡΙΖΑ!!!

Η Βεργίνα TV – με το αντιεμβολιαστικό της περιεχόμενο και τον κουμπάρο του Άδωνη – πήρε 20.000 από τη λίστα Πέτσα τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2020:

Και η εταιρεία Interview απευθείας ανάθεση ύψους 24.180 € (με ΦΠΑ)…

Βέβαια πρόκειται για την εταιρεία η οποία σε δημοσκόπησή της έβλεπε πριν από τις εκλογές πρώτο τον Άδωνη Γεωργιάδη στις ψήφους!!!

Και η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στο Instagram με ημερομηνία πριν από δύο χρόνια (30 Απριλίου 2019) με το σχόλιο:

«Με τον κουμπάρο και φίλο μου Στέργιο Καλόγηρο και την κόρη του Φαίη Καλογήρου που είναι υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα με τον Γιώργο Πατούλη.

Καλή επιτυχία Φαίη δεν ξεχνάμε πόσα κάνατε με την «Βεργίνα» Τηλεόραση για την Μακεδονία μας…»

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.