Έντονη κινητικότητα στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. μετά την αρχηγική παρέμβαση Παπανδρέου!!!

Ανακατεύει την τράπουλα στο Κίνημα Αλλαγής ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την αποχώρηση της προέδρου Φώφης Γεννηματά από την εκλογική κούρσα και ενώ το κόμμα βρίσκεται στην τελική ευθεία προς τις εσωκομματικές κάλπες!!!

Χωρίς να αποκαλύπτει τις προθέσεις του, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πως θα αναλάβει πρωτοβουλία και θα προχωρήσει σε επαφές με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛΛ. (δηλαδή με τους Α. Λοβέρδο, Ν. Ανδρουλάκη, Π. Γερουλάνο, Χ. Καστανίδη, Π. Χρηστίδη, αλλά και με τον γραμματέα κεντρικής πολιτικής του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Μανώλη Χριστοδουλάκη).

Η κίνηση αυτή του κ. Παπανδρέου έρχεται, ενώ έχει προηγηθεί έντονη φημολογία πως δέχεται πιέσεις για να διεκδικήσει ο ίδιος την ηγεσία του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παπανδρέου εμφανίζεται ενωτικός και ο άνθρωπος που μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή πορεία προς τις εκλογές, τη στιγμή που η απουσία της κ. Γεννηματά είναι ήδη ηχηρή.

Σημειώνεται ότι για την πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου έχει ήδη ενημερωθεί η κ. Γεννηματά, όπως ανακοίνωσε και το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού.

Ωστόσο, την κίνηση Παπανδρέου δεν φαίνεται να βλέπουν με καλό μάτι όλοι οι μνηστήρες της προεδρίας στο ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου το βράδυ του Σαββάτου από την Εύβοια, ο οποίος σχολιάζοντας την παρέμβαση Παπανδρέου δήλωσε με νόημα τα εξής:  «Όπως η πρόεδρος δήλωσε ότι εγγυάται ενότητα και θα διασφαλίσει τις διαδικασίες, το ίδιο οφείλουν να κάνουν και όλοι οι πρώην πρόεδροι της παράταξης». 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, αναμένονται οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. μετά την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού, καθώς και οι αντιδράσεις των υπόλοιπων υποψηφίων για την προεδρία.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.