Πρεμιέρα Θεοδωρικάκου με χημικά ενάντια σε μαθητές και φοιτητές!!!

Ποδαρικό με άγρια καταστολή ενάντια σε μαθητές και φοιτητές από τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Στο συλλαλητήριο κατά της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγή στο κέντρο της Αθήνας, αστυνομικοί δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τα γκλομπ τους ενάντια σε νεαρούς/ες και να κάνουν επανειλημμένα περιορισμένη χρήση χημικών, χωρίς να προκληθούν, στην προσπάθεια να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους σε μια λωρίδας κυκλοφορίας παρά τον όγκο του συλλαλητηρίου (ακετές εκατοντάδες).

Η πορεία ολοκληρώθηκε στη Βουλή λίγο πριν τις 14.00 με συμμετέχοντες να καταγγέλουν τραυματισμούς από την αναίτια επίθεση των αστυνομικών.

Κατά τη διάρκεια της πορείας οι συμμετέχοντες τίμησαν τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

► Ύστερα από την ανακοίνωση των βάσεων και τα καταστροφικά αποτελέσματα της ΕΒΕ (40.000 αποκλεισθέντες, 20.000 κενές θέσεις σε ΑΕΙ, 16 τμήματα με 0 εισακτέους) αποτελεί αναγκαιότητα για το μέλλον και την προοπτική τόσων χιλιάδων μαθητών η άμεση κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής με μαθητές και φοιτητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους στη μάχη που δίνουν για την κατάργηση του μέτρου.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.