Αδ. Γεωργιάδης: «Ή θα συγχωνευθούν ή θα κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις» – Τι είπε για επιδότηση σε Ριμπολόβλεφ!!!

«Επιχειρήσεις με 2-3 εργαζομένους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχουν πρόσβαση στις τράπεζες», δήλωσε o Άδωνις Γεωργιάδης!!!

Μιλώντας στο Kontra24 το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε σαφές ότι για την κυβέρνηση οι μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη αν θέλει μια μικρομεσαία επιχείρηση να επιβιώσει θα πρέπει να «ακολουθήσει τους κανόνες της σύγχρονης οικονομίας», δηλαδή συγχώνευση, διότι για την κυβέρνηση οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι πάρα πολύ μικρές για να διασωθούν.

Προηγουμένως είχε δηλώσει πως τα δάνεια από το Ταμείο Ανάκαμψης που θα περάσουν μέσα από τις τράπεζες θα δίνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μόνο αν αυτές συγχωνεύονται δηλαδή αν τις εξαγοράσουν μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Επίσης απαντώντας για την επιδότηση των 4,3 εκατ. ευρώ που το ελληνικό κράτος έδωσε στον δισεκατομμυριούχο  Ριμπολόβλεφ για το 5αστερο ξενοδοχείο που χτίζει στον Σκορπιό είπε ότι το ελληνικό κράτος δεν κάνει διακρίσεις επειδή είναι ξένος και “όποιος ξένος επενδυτής θέλει να έρθει καλοδεχούμενος να τον επιδοτήσουμε”!!!

ΟΧΙ δε θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω αυτή τη δήλωση του Γεωργιάδη!!!

Όλοι καταλαβαινετε τι γίνεται!!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.