Δύο νεκροί εμβολιασμένοι σε διάρκεια 2 ημερών – Μήπως και η Ελλάδα χρειάζεται σύστημα VAERS για τα εμβόλια;Και το αφήγημα περί ΜΗ πού πάει;;;

Δεν πέθαναν από παρενέργειες εμβολίων ή τουλάχιστον αυτό έχει ανακοινωθεί αλλά απεβίωσαν λόγω covid 19 παρ΄ ότι είχαν εμβολιαστεί.
Δύο νεκροί, ένας νεαρός που βρισκόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Θεσσαλονίκη και ένας 77χρονος στην Ζάκυνθο κατέληξαν από covid 19.

Κοινό γνώρισμα και των δύο ήταν ότι είχαν πλήρως εμβολιαστεί!!!

Δεν πέθαναν από παρενέργειες εμβολίων ή τουλάχιστον αυτό έχει ανακοινωθεί αλλά απεβίωσαν λόγω covid 19 παρ΄ ότι είχαν εμβολιαστεί!!!

Υπάρχουν όχι λίγες… αρκετές περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών από τα εμβόλια.

Πρόσφατα γνωστός οδοντίατρος στους Αμπελοκήπους απεβίωσε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του.

Εκτιμήσεις καθώς επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία δεν υπάρχουν στην Ελλάδα οι θάνατοι από εμβόλιο μπορεί να ξεπερνούν τους 60 ενώ είναι αμέτρητες οι παρενέργειες.

Με βάση τα στοιχεία που συλλέγουν ορισμένοι υγειονομικοί φορείς στην Ευρώπη στην Ελλάδα έχουν παρουσιαστεί 3.345 πάσης φύσεως παρενέργειες από εμβόλια.

Ωστόσο όπως εκτιμούν ιατροί μάλλον είναι περισσότεροι αυτοί που έχουν υποστεί παρενέργειες γιατί πολλές εξ αυτών δεν δηλώνονται.

Στις ΗΠΑ από το 1990 έχουν δημιουργήσει το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) το οποίο υπόκειται στον έλεγχο των CDC των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Στο σύστημα αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναρτήσει την παρενέργεια που έχει υποστεί, ωστόσο λειτουργεί ως παθητικός μηχανισμός καταγραφής.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο στόχος δεν είναι να αναδειχθούν τα εμβόλια επικίνδυνα αλλά κάθε σοβαρή χώρα και κοινωνία, πρέπει να έχει ένα καταγραφικό σύστημα παρενεργειών, ώστε να γίνεται διαχείριση των προβλημάτων και οι φαρμακευτικές εταιρίες να λαμβάνουν μέτρα.

Δυστυχώς στην Ελλάδα εναπόκειται στον ιατρό – εάν το αποφασίσει, εάν θέλει να ασχοληθεί – να ενημερώσει τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες του δημοσίου.

Πηγη :bankingnews.gr

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.