Ηλιούπολη: Ακόμη 10 γυναίκες βρίσκονται «φυλακισμένες» σε διαμερίσματα!!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εφιαλτική περιπέτεια της 18χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, που βιάζονταν από τον ίδιο της τον πατέρα και εκδίδονταν από τον 39χρονο αστυνομικό κι ένα ακόμα άτομο.

Οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων που συνεχίζονται και μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, του πατέρα της 19χρονης, του αστυνομικού κι ενός Δομινικανού συνεχίζονται, καθώς όπως όλα δείχνουν πίσω απ’ όλα κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 ακόμα γυναίκες βρίσκονται υπό το καθεστώς που ζούσε η 19χρονη τους τελευταίους μήνες.

Με την απειλή των όπλων αλλά και με την χρήση ναρκωτικών είναι φυλακισμένες σε σπίτια.

Εκδίδονται ενώ αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά το κύκλωμα.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές φαίνεται να είναι μέλος αυτού του κυκλώματος, εγκέφαλος του οποίου είναι ένα άτομο το οποίο διαθέτει studios και οίκους ανοχής σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Ο ρόλος της Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Στο κύκλωμα σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει πρωταγωνίστρια ελληνικών ερωτικών ταινιών, ενώ ο Δομινικανός που ανέφερε στους αστυνομικούς η κοπέλα, την εξέδιδε όταν ήταν ανήλικη και για διάστημα περίπου έξι μηνών.

Οι φωτογραφίες της κοπέλας, αλλά και άλλων γυναικών υπήρχαν σε ροζ ιστοσελίδα του διαδικτύου που είχε δημιουργηθεί από το κύκλωμα σωματεμπορίας και κατέβηκε αμέσως μόλις οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του αστυνομικού.

Ωστόσο οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων κατάφεραν να κρατήσουν κάποια από τα ίχνη της ιστοσελίδας και να “αποθηκεύσουν” εικόνες που αποτύπωναν τις υπηρεσίες που προσέφεραν οι κοπέλες έναντι αμοιβής.

Πώς εξαφανίστηκε το λάπτοπ

O αστυνομικός λίγο πριν του περάσουν χειροπέδες οι άνδρες της ΔΙΑΣ, ζήτησε από τους συναδέρφους του να τον αφήσουν να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον δικηγόρο του.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ τον άφησαν, ωστόσο όπως προέκυψε από τις περαιτέρω έρευνες ο 39χρονος τηλεφώνησε σε συνεργάτη του και του ζήτησε να εξαφανίσει το λάπτοτ του που είχε στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ εκτιμούν ότι στο λάπτοπ είχε σημειώσεις γύρω από τα ραντεβού που έκλεινε για την 18χρονη αλλά και στοιχεία με το κύκλωμα σωματεμπορίας που συνεργάζονταν.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.